Iće & piće

Vanilija, čokolada i menta – Novi Baileys posvećen je Danu svetog Patrika!

Viktoria Mikulić 13. veljače 2023.

Baileys, irski brend najpoznatiji po svojim kremastim likerima upravo je najavio novu poslasticu…

Najprodavaniji brend likera na svijetu izdao je brojna limitirana izdanja u proteklih nekoliko godina, pa smo tako mogli uživati u Baileysu s okusom sljezovih kolačića, Baileys Coladi, Baileys Birthday Cake likeru, zatim verziji s malinama, jagodama i borovnicama kao i Baileys Tiramisuu. Povodom Dana svetog Patrika, stiglo je novo ograničeno izdanje za sve ljubitelje milk shakea od vanilije.

Spremni za novu limitiranu ediciju najfinijeg kremastog napitka?

Baileys Vanilla Mint Shake Irish Cream Liqueur stvoren je u znak sjećanja na korijene brenda u Irskoj, koji datiraju iz 1974. godine.

Novi Baileys spaja vaniliju i čokoladu uz dašak mente!

Okusi vanilije, mente i dašak čokolade pomiješani s irskom kremom donose slatki užitak, savršen za slavlje s prijateljima. Novi liker preporučuje se poslužiti kao milkshake za odrasle, kao ohlađeni napitak ili uz sladoled. Ova limitirana serija omiljenog likera razveselit će svačija nepca.

Irska robna marka kremastih likera opisala je novi izraz kao “zaokret za odrasle u klasičnoj poslastici, savršen za proslavu Dana svetog Patrika. Dan svetog Patrika je svetkovina u čast sv. Patrika, stara više od tisuću godina, koja se slavi 17. ožujka diljem svijeta, a najviše u Irskoj.

Sukladno s time, i ambalaža je zasjala u predivnoj zelenoj boji, prilagođenoj upravo Danu svetog Patrika.