FOTO by Women's Secret

Moda

Valentinovska kolekcija ukrasila Women’secret izloge!

Krešimir Šustić 15. siječnja 2021.

Mickey i Minnie, Snoopy i srčeka su sve što nam treba za kućnu proslavu Dana zaljubljenih...

Mjesec siječanj je poznat kao najdepresivniji u cijeloj godini jer nakon veselog blagdanskog razdoblja slijedi tišina i sivilo koje nam donosi zimska sezona.

No ono što nas definitivno može oraspoložiti je činjenica da nam veljača donosi ‘Fašnik’, ali i onaj jedan dan koji je posebno drag svim zaljubljenima, Valentinovo.

Dan zaljubljenih je u zadnjih desetak godina postao prava senzacija što se tiče kupovine poklona, odlaska na večere i općenito prilika za bijeg iz grada.

Budući da su još uvijek na snazi mjere koje nam ograničavaju druženja i izlaske, ove ćemo godine spomenuti dan provesti u toplini naših domova uz ambijent koji si sami napravimo.

Iako nećemo večer provesti onako kako smo na to naviknuli, svejedno ćemo se dotjerati i obogatiti naše casual i cozy modne kombinacije motivima srca.

Brend Women’secret je u ponudu stavio pregršt zanimljivih primjeraka koji će nam u tome pomoći i obilježiti ovogodišnje kućno Valentinovo.

Pidžame, papuče i modni dodaci koji će nam pružiti svu potrebnu udobnost dolaze u neodoljivom ruhu crvene i bijele boje, obogaćeni najšarmantnijim parom Hollywooda, Mickey i Minnie Mouseom, kao i neodoljivim Snoopyjem.

Galerija koja slijedi u nastavku sadrži 10 upečatljivih komada, koji su toliko dobri da ih možemo nositi i nakon dana posvećenog našim boljim polovicama.