FOTO by Uncommon Goods

Dekor

Valentinovska fluffy dekica za dvoje dolazi u obliku srca!

Viktoria Mikulić 09. veljače 2023.

Ova dekica za dvoje ima plišani džep u kojem vi i vaš partner zajedno možete grijati stopala...

Hladna stopala, toplo srce? Nema potrebe da se zadovoljite s tim: ovaj ljupki pokrivač za dvoje će vas i vašu srodnu dušu ušuškati na Dan zaljubljenih.

Dekica koju smo pronašli na web trgovini Uncommon Goods dolazi u obliku srca i dostupna je u crvenoj i sivoj boji. Ovaj pokrivač ima još jednu ljupku tajnu: plišani džep na dnu u koji možete ugurati svoja stopala i ugrijati ih u ovim hladnim zimskim danima.

Najmekša i najtoplija dekica uz koju nema zime!

Ovaj trendi pokrivač ima udoban materijal s vanjske strane i supermekanu podstavu od umjetne šerpe (koja se nalazi i unutar džepa za noge).

Osim za Valentinovo, ovu dekicu moći ćete koristiti u mnoštvo prilika, na dječjim zabavama, obiteljskim filmskim večerima i kad god se netko poželi super udobno smjestiti na kauču.

Ako se i vi ovih tmurnih dana najljepše osjećate u svoja četiri zida i u društvu voljene osobe, dekica u obliku srca savršen je poklon za oboje. Uz nju možete spavati, bingati Netflix serije i grickati kokice.

Ovu preslatku dekicu možete naručiti putem LINKA po cijeni od 154,00 €!

Pssst… ako želite potpuni opuštajući doživljaj, uz ovu dekicu ne propustite i dva valentinovska jastučića iz Prima asortimana koji su ljubav na prvi pogled. Uz emotivan natpis “Let’s stay home” koji ih krasi, svaki cozy trenutak u vašoj kućnoj oazi postat će još posebniji.