FOTO by Instagram @bluebella

Moda

Valentinovo nam se približava – vrijeme je za čipkasto donje rublje!

Mia Vodopija 14. siječnja 2022.

Očarajte vašeg partnera kao nikad do sada...

Čipkasto i seksepilno donje rublje je odlična i prekrasna stvar, no postoje žene kojima je svijet fancy donjeg rublja potpuno neistraženo mjesto.

Budući da zbog pandemije trenutno provodimo više vremena kod kuće nego inače, stvarno nema razloga zašto ne biste nadopunile svoje znanje o donjem rublju i obavile malu kupovinu…

Bilo da prvi put kupujete ovo posebno donje rublje ili da vam nije nepoznanica, već dio vaše garderobe, nadamo se da će vam sljedeći savjeti pomoći u odabiru donjeg rublja.

Ono što je zbilja bitno jest dobro odabrati veličinu grudnjaka. Često čujemo žene kako se žale jer ne znaju odabrati pravi grudnjak – prevelik je, premali, steže ih, ne mogu ga dobro namjestiti… Pustite stare ideje koje ste imale o rublju. Traženje savršenog grudnjaka je zapravo traženje stilova i veličina koje dobro pristaju i izgledaju sjajno.

Ako ste tek početnica u kupovini čipkastog donjeg rublja, počnite ulagati u komplete (gornje i donje dijelove) koji dobro izgledaju kako biste izgradili svoju garderobu. Nemojte odmah kupiti neki trodijelni set ili hrpu podvezica. Počnite polako dok ne otkrijete svoj vlastiti stil u kojem se osjećate ugodno.

Mi smo pretražujući Internetom došle do europskog brenda Bluebella, čije rublje možete pogledati u galeriji ispod:

Iako žene mahom kupuju čipkasto donje rublje kako bi zadivile svoje muškarce, na kraju dana, vi ga nosite na svom tijelu (a vjerojatno i trošite vlastiti novac na njega). Neovisno o bilo kome, vama se mora svidjeti to što kupujete i nosite.

Ako se smatrate ekspertkinjom za donje rublje jer vam je to najdraža stvar koju kupujete, odlučite se za wow faktor. Priuštite si dvodijelni i trodijelni komplet ili super elegantni bodi. Uživajte u lijepom rublju i ponosite se vlastitim tijelom.