FOTO by Maria Moratti/Contigo/Getty Images

Promo

Valentino sa zadovoljstvom najavljuje lansiranje novog parfema

PR 13. srpnja 2020.

Valentino Voce Viva - budi svoj, voli sebe i ne odustaj od svojih snova

Valentino Voce Viva zamišljen je kao glas koji prenosi poruku diljem svijeta i poziva svakoga da dirne srca drugih, nadahnjuje ih i ostvari svoje snove. Voce Viva odražava vrijednosti uključivosti i individualnosti ove modne kuće i slavi jedno od najintimnijih ženskih čula.

Valentino s ponosom proglašava Lady Gagu zaštitnim licem svojeg novog parfema i tako poziva svakoga da izrazi svoje najveće snove i ostvari ih. Lady Gaga jedan je od najsnažnijih glasova suvremene glazbene scene i jedina izvođačica koja je u istoj godini osvojila nagrade Oscar, Grammy, BAFTA i Zlatni globus, koje je zaslužila svojim vrhunskim nastupom u filmu Zvijezda je rođena.

Lady Gaga glas je jedne generacije i već više od desetljeća nadahnjuje milijune ljudi diljem svijeta. Modnu kuću Valentino i pjevačicu ne povezuju samo talijanski korijeni. Kao simbol poštovanja različitosti i pronalaska svojeg mjesta pod suncem, Lady Gaga zastupa iste vrijednosti kao Valentino.

Filippo Monteforte/Getty images

„Budi svoj, voli sebe i ne odustaj od svojih snova.” Lady Gaga

Lady Gaga utjelovljuje slobodu, samouvjerenost i čisto srce. Svojim sudjelovanjem u ovoj kampanji podiže simboličku vrijednost projekta na najvišu razinu. Ona je ikona svoje generacije. Njezina poruka slobode, strasti prema umjetnosti, samouvjerenosti i ravnopravnosti jednaka je onoj koju zagovara zajednica Valentino. Ponosan sam što nam se pridružila.” Pierpaolo Piccioli

Reklamna kampanja za parfem Voce Viva bit će predstavljena u rujnu 2020. prilikom globalnog lansiranja ovog novog parfema.