FOTO by PR

Promo

Valentino Beauty x Lady Gaga predstavljaju miris prožet čistim emocijama!

PR 22. rujna 2020.

Parfem čija je glavna poruka jednakost, jer svaki glas je bitan...

Valentino Beauty predstavlja novu kampanju za nadolazeći parfem kuće, VoceViva, a lice kampanje je Lady Gaga.

„Danas su osjetila više nego ikada sredstva koja nas vode prema ponovnom rođenju.” Pier Paolo Piccioli

Film koji predstavlja parfem VoceViva, kao ideja proizašla iz virtualne suradnje umjetničkog ravnatelja kuće Maison Valentino Pier Paola Picciolija, redatelja Harmonyja Korina iz Los Angelesa i Lady Gage, pozivnica je za zajedništvo i svijet veće uključivosti. „Proslava jednakosti, počast generaciji bez granica”, Pier Paolo Piccioli.

Pjesma posvećena različitosti i uključivosti, baštini i suvremenosti, poruka filma „Moj glas, moja snaga” poziva ljude da upotrijebe svoj glas da bi podijelili vlastite vrijednosti, različitosti i uvjerenja.

„Moj je glas ono za što se zalažem, ono zbog čega me se čuje, potvrda moje individualnosti.Glas je živ. Ima vlastiti život. Glas je sila prirode. Priroda je moćna. Važno je kako ga upotrebljavate.” Lady Gaga

Svojim modernim osjećajem za sliku i kinematografskim pristupom, redatelj Harmony Korine snima Lady Gagu u snazi trenutka kada žena upotrebljava svoj istinski glas.

Lady Gaga, snimljena sama, među drvećem prošaranim svjetlošću u šumi u Los Angelesu u svrhu poštivanja socijalne distance, cijelom svijetu pjeva pjesmu „A Sine from Above”, a ljudi, snimljeni na krovovima napuštenih zgrada u Barceloni, udružuju glasove u zbor, slušaju pjesmu i pridružuju se njezinoj nadahnjujućoj energiji.

Napisana u čast snazi glazbe koja joj je pomogla promijeniti život, kada čuje pjesmu, „njezino srce odmah zacijeli”.

„Osjećala sam se snažnom i živom, čula sam vlastitu jeku kroz šumu dok sam pjevala u ovoj haljini. To me podsjetilo na moju slobodu i kako imam priliku doživjeti čaroliju, a želim da svatko doživi slobodu i čaroliju.” Lady Gaga

Izražavajući oporavak prirode, glazbe i nikad veću potrebu današnjice za povezanošću, film šalje poruku nade i ponovnog procvata; svijeta u kojem se svačiji glas čuje. „Ne postoje dva ista glasa i svaki glas pjeva vlastitu i jedinstvenu pjesmusvi glasovi doprinose cjelokupnoj ljudskoj simfoniji.” PierpaoloPiccioli.

„Smatram da većina glasova ima mogućnost pozitivnog utjecaja, ali svaki glas ostavlja utisak.” Lady Gaga

Nastavljajući svoju umjetničku suradnju koja je započela u svrhu predstavljanja parfema Bornin Roma, kuća Valentino Beauty odabrala je fotografski par Inez&Vinoodh da ovjekovječe snažnu poruku pjesme i parfema VoceViva kao statičnu sliku kojom se odražava kontekst izolacije, uzimajući pritom u obzir sve važne mjere Svjetske zdravstvene organizacije.

Inez&Vinoodh ponovno su prikazali fotografije Lady Gage s prethodnog snimanja u skladu s neočekivanim promjenama koje se događaju u svijetu.

Svojom iznimnom suosjećajnošću, koja ih čini najboljim fotografima u svijetu mode, Inez&Vinoodh ovjekovječili su trenutak čiste emocije: gdje vrijeme više ne postoji, ali je dio trenutka.

Lady Gaga zrači pod sjajnim plavim nebom u crvenoj dizajnerskoj haljini modne kuće Valentino koju je dizajnirao Pier Paolo Piccioli.

Ako i vi čim prije želite ovaj autentičan miris, naručiti ga možete putem web shopa douglas.hr!