Njega kose

Valentine’s Day Hair u pink&crvenoj nijansi zaljubit ćete se u tren oka!

Antonija Andabak 18. siječnja 2020.

Mnogo je crvenih i pink nijansi, složit ćete se, no samo ove zovemo Valentine's Day Hair bojama!

Kada razmišljamo o boji kose koja bi najbolje opisala Valentinovo, na pamet nam pada više varijanti koje uključuju crvenu i pink boju, stoga smo odlučili Valentine’s Hair color razdvojiti u tri skupine – od vatrene crveno pink, umjerene -pinkish, pa sve do baby ružičaste koja već dugo vremena slovi kao ekvivalent  crvenoj, Valentinovo boji!

Baš kao što smo i rekli, veljača je vaš mjesec kada se već sada stignete naručiti kod svog koloriste koji će odabrati jednu od tri opcije, te je prilagoditi vašem tenu, navikama (da, jer crvenu je teško održavati!) i osobnosti!

Prva varijanta koju sugeriramo probati je za one odvažne koje će svoju kosu obojiti u intenzivnu  crvenu te prošarati pink pramenovima, naravno… uvojci su must have kako bi se pramenovi stopili s ostatkom boje. Niže u galeriji divni su primjerci kako izgleda kombinacija odvažnih “Valentinovo” nijansi:

View this post on Instagram

BARBIE 💗 GIRL . SWIPE TO SEE THE BEFORE ⬅️⬅️⬅️⬅️⬅️⬅️⬅️⬅️ . I hadn’t seen this lovely client in about a year and a half so she was ready for a big change!! I did a full head of babylights using @pravana Pure Light Power Lightener & #b3 to break up her natural. I then Balayaged her ends using PLPL AND 20 volume to gently lift and brighten. . I used a mixture of @pravana VIVIDS Garnet, Purple Tourmaline and Magenta with @brazilianbondbuilder for her vivid overlay. . WHTA DO YOU GUYS THINK OF THIS TRANSFORMATION?! 💗 . . #btconeshot19_colortransformation #btconeshot19_vibrant #btconeshot19_overalltransformation #btconeshot19_curls

A post shared by Denver CO, Vivids & Blonding (@taylorrae_hair) on

Druga opcija rezervirana je za romantične dušice u pinkish nijansi za koju je teško odrediti na prvi pogled naginje li crvenoj ili ružičastoj boji, ali u tome i jest poanta! Ovu boju birajte ako niste skloni naglim promjenama, a za dan zaljubljenih želite izgledati posebno ženstveno.

Pinkish varijanta jednostavnije se održava, a mi je predlažemo svim ljubiteljicama nježnijih i pastelnijih nijansi, neovisno o boji vašeg tena jer ova nijansa doista svima odlično pristaje!

Za kraj, ostavili smo najslađu pink boju, jer kao što vidite, ona već dugo ide bok uz bok crvenoj Valentinovo boji, no uz par trikova poput accessoriesa za kosu u obliku srca, ona lako može zasjeniti crvenokose!

Ako nemate spomenuti accessories, dovoljno je napuhati balone u obliku srca i imat ćete savršenu Instagram fotografiju!