Poznati

V-day poznatih! Kako su Valentinovo proslavile Sandra Perković, Franka, Nevena Rendeli, Maja Šuput…

Engineer 15. veljače 2020.

Među zaljubljenima, najveće iznenađenje priredila nam je Sandra Perković!

Dan nakon Valentinova preplavile su nas fotografije poznatih hrvatica koje prikazuju kako su provele Dan zaljubljenih!

Uvjerljivo najveće iznenađenje priredila nam je poznata sportašica Sandra Perković koja je na svom Instagram profilu objavila idiličnu fotografiju s egzotične lokacije na kojoj su njoj i dečku Edisu Elkasevićem društvo pravili delfini.

Sandra ne objavljuje ljubavne fotografije niti statuse, a ova nas je fotografija iznenadila tim više što je Sandra priznala da su ona i Edis imali mnogo uspona i padova, ali da sada sve ide svojim tokom.

Dirljiv status uputila je samo njemu u kojem je napisala da joj je svaki dan poseban…baš zbog njega!

Dan zaljubljenih i ne mora biti obilježen objavom u društvu partnera, a to dokazuje i fotografija novopečene mame koja u ležernom izdanju, šeće rodnim Rapcem s jednomjesečnim sinom Viktorom i psom Oskarom, a objava joj pršti pozitivom i veseljem:”Moji dečki i moje more. PUSE svima iz našeg malog raja!

U raju na zemlji uživa i voditeljica Nevena Rendeli Vejzović s mužem Makom, a osmijeha i uzbudljivih trenutaka im ne nedostaje.

Roditelji triju djevojčica prema komentarima pratitelja, pašu si kao dvije rukavice, a Nevena je svom dragom posvedila dirljivu objavu u kojem je priznala da je svog supruga, kako kaže:”Najlakše voljeti!”, i svima poželjela da nađu osobu s kojom će se smijati, šutjeti, razumjeti se i uživati u životu!

Romantike ne nedostaje niti najdražem licu s malih ekrana, veseloj Marijani Batinić koja zapravo-i ne slavi Valentinovo, ali prigodnu sliku ima, te se onako usput našalila s hashtagom “instapritisak” aludirajući na to da eto…za Dan zaljubljenih i ona mora nešto prigodno objaviti.

Čini nam se da zadatak uspješno obavila!

Kraljica veselih svatovskih nota Maja Šuput žena je koja zna uživati u životu i svakom danu sa svojim odabranikom  Nenadom Tatarinovom kojem je obećala vječnu ljubav prije nepunih godinu dana.

Maja ne bi bila Maja da svoje pratitelje nije podsjetila na taj dan upravo na Valentinovo i priznala javno:”Sve je isto od kada sam rekla DA osim što te volim 100% više. Sretno ti Valentinovo lju!” Među mnoštvom odgovora u obliku srca i zaljubljenih emotikona našli su se i oni od gore spomenute Marijane Batinić i violončelistice Ane Rucner.

Sjećate le se legendarne, simpatične izjave vremešne gospođe koja je na pitanje što se danas slavi (bio je Dan zaljubljenih), kao iz “topa ispalila”:”8.mart!” Upravo nas na to podsjetila komičarka Andrea Andrassy, te nasmijala sve one koji se sjećaju kultne izjave.

View this post on Instagram

Čestitke svima!

A post shared by Andrea Andrassy (@andreaandrassy) on