FOTO by ALDI

Dom

Uživate odmarati u visećoj fotelji? Nabavite jednu i za vašu mačku!

admin 21. svibnja 2021.

Vaša će mačka u ovoj jajolikoj fotelji izgledati preslatko

Naši ljubimci spavaju s nama u krevetu, jedu s nama za blagovaonskim stolom, voze se na prednjem sjedištu auta (Riding shotgun!) s nama pa možemo zaključiti da su od kućnih ljubimaca postali dio obitelji. Bez obzira koji ljubimac je vaš favorit svi dobro znamo da su mačke najlukavije i najprepredenije od svih.

I dok nas pri povratku s posla pas ruši na pod od veselja i ushićenosti, mačke će zadržati suzdržan pogled uz pomisao – “već se vratila“.

Emocionalno suzdržanija od pasa mačka će zahtijevati više truda i pažnje od psa kako bi vas s istim ushićenjem dočekivala svaki dan.

I dok se kod psa zna tko je gazda u kući, mačke se vode politikom da su one glavne i da je sva pozornost na njima. Ako se u jednom trenutku krenu osjećati zapostavljeno trebat će vam dugo vremena da popravite odnos.

Foto: hammocktown

Najbolji recept je ne uskratiti vašoj mački ništa što bi uskratili sebi, a drugim riječima to znači da ne smijete uživati više od vašeg ljubimca.

Ako ste u fazi opremanja vašeg vrta i u potrazi ste za najudobnijom visećom foteljom u kojoj ćete provoditi ljetne dane imajte na umu da će kad tad mačka vidjeti vaš novi komad vrtnog namještaja te pritom shvatiti koliko uživate u njemu.

Kroz neko vrijeme suočit ćete se s činjenicom da i vaša mačka želi isti osjećaj, a kamo sreće da su dizajneri interijera napravili pravu stvar.

Foto: ALDI

Simpatična jajolika viseća fotelja napravljena je isključivo za mačke i već nam je u glavi prizor u kojem vi i vaša mačka sjedite na terasi i uživate u ljetnim večerima.

Sigurni smo da bi ova ideja mogla biti zanimljiva proizvođačima vrtnog namještaja i da će postati standardni dodatak svakoj terasi. Navedeni model pronašli smo unutar ALDI trgovačkog lanca po cijeni od 34,99£.