FOTO by Etsy

Dekor

Uživajte u blagdanskom sjaju uz božićno drvce ukrašeno Mickey i Minnie ukrasima!

Daria Lovrić 22. prosinca 2023.

Izmamit će osmijeh na lice i malima i velikima!

Blagdansko razdoblje donosi radost, ljubav i čaroliju, a ništa ne može poboljšati atmosferu više od prekrasnog božićnog drvca ukrašenog omiljenim likovima.

Mickey i Minnie Mouse ukrasi za bor
Mickey i Minnie Mouse ukrasi za bor

Ako ste veliki fanovi Disneyjevih animiranih likova i još k tome kod kuće imate mališana koji svakodnevno prati avanture vesele družine, Mickey i Minnie Mouse dekoracije za drvce su nezaobilazni.

Ove godine, donesite dozu Disney magije u svoj dom stvarajući čarobno okruženje koje će oduševiti i male i velike.

Začinite svoj blagdanski dekor šarmantnim Mickey Mouse ukrasima!

Škicnuli smo ponudu Etsy web trgovine i pronašli predivne ukrase uz pomoć kojih će vaše božićno drvce izgledati kao da je ukrašeno u Disneylandu.

Mickey i Minnie Mouse ukrasi za bor 2

Ručno izrađen set ukrasa za božićno drvce sastoji se od 18 ornamenata, međutim primjerci se mogu kupovati i odvojeno. U setu se nalaze uši s mašnicom, dvije rukavice, 8 mašnica s točkicama i 8 svilenih crvenih mašnica.

Ovaj set u kombinaciji bijele, crne i crvene boje pruža raznolikost boja i tekstura s kojom se postiže spektakularan vizualni dojam, a možete ga kupiti već od $40.15.

Šarmantni detalji poput svilenih vrpci doprinose elegantnom izgledu, dok preslatke točkice donose radost u vaš interijer. Kombinirajte Mickey i Minnie ukrase s Disney kuglicama koje će stvoriti jedinstvenu atmosferu ili naprosto naručite dva ili više seta i drvce ukrasite samo mašnama i lampicama.

Ukrašavanje božićnog drvca s Mickey i Minnie Mouse ukrasima nije samo dekoracija, već i prilika da stvorite nezaboravne trenutke s obitelji.

Prepustite se čarima Disney magije i stvorite blagdanski prostor koji će vaša srca ispuniti toplinom tijekom ove posebne sezone.