FOTO by PR

Promo

Uživajte na najljepšoj terasi u Zagrebu uz Corona Sunsets Sessions!

PR 18. lipnja 2021.

Hladna Corona s kriškom limete u ruci i „čagica“ uz DJ ritmove recept su za savršeno ljeto u gradu, after work osvježenje ili romantično druženje

Zagrebačko ljeto i ove godine počinje otvorenjem događaja koji se željno iščekuje svake godine! Corona Sunsets Sessions 25. lipnja dolazi na krov Zagrebačkog plesnog centra, lokaciju na koju se bježi od vrućine gradskog asfalta i uživa u nevjerojatnom pogledu na grad.

Osim što se slave topli dani i duže noći, ove godine hladnom se Coronom nazdravlja jubilarnoj, petoj sezoni globalno poznatog eventa u metropoli.

Hladna Corona s kriškom limete u ruci i „čagica“ uz DJ ritmove recept su za savršeno ljeto u gradu, after work osvježenje ili romantično druženje.

Više od mjesec dana u ovom pop up baru moći će uživati svi Zagrepčani, ali i turisti koji već, pomalo, osvajaju grad. Upijanje zadnjih zraka sunca prije čarobnog zalaska svima će potvrdit samo jedno – ostati ljeti u gradu uopće nije loša ideja.

Najinstagramičnija destinacija u gradu opet neće iznevjeriti. Neizostavne ležaljke, vreće za chillanje i posebno dizajnirana klupica za fotkanje tek su dio nevjerojatnog uređenja ove zelene oaze u koju baš svi moraju pobjeći, pogotovo na pivo uz krišku limete ili signature Corona koktele.

Plaža i more s hladnom Coronom u ruci nikada nisu bili bliže, baš kao i stvaranje novih ljetnih uspomena i anegdota. Skriven od pogleda i ljetnih temperatura, Corona Sunsets Sessions svoje slavljeničko izdanje počinje 25. lipnja, a završava 1. kolovoza.

Događaj koji se ne smije propustiti otvoren je svaki dan od 17 do 23 sata, a više detalja može se pronaći na službenoj Facebook stranici.