FOTO by IMDb

Film

Uzbudljiva mini-serija “Stay Close” novi je Netflix triler!

Viktoria Šafranić 05. siječnja 2022.

Ovu seriju definitivno nećete moći prestati gledati...

Što je zajedničko policajcu, fotoreporteru i bivšoj striptizeti? Mračne tajne! A upravo o tome je riječ u novoj mini-seriji “Stay Close” s Netflixa , koja obožavateljima streaminga nudi čisto uzbuđenje. Evo ključnih činjenica o prvoj sezoni britanskog trilera, baziranom na istoimenom romanu Harlana Cobena iz 2012.

“Stay Close”je  savršena serija za sve koji vole sudjelovati u slagalicama. Prije svega, postoji mnogo otvorenih pitanja i zavrzlama koje nije tako lako prozreti.

Fokus je na sljedećim glavnim likovima: Megan (Cush Jumbo), detektiv Broome (James Nesbitt) i Ray (Richard Armitage). Svi oni vode lagodan život, ali polako se čini da sustižu svoju prošlost. A to bi moglo imati posljedice ne samo za njih same, već i za one oko njih. Okidač je nestanak mladića po imenu Carlton Flynn (Connor Calland). Točno 17 godina nakon što se Stewart Green (Rod Hunt) više nikada nije pojavio.

Ova misterija pokreće svojevrsnu lančanu reakciju. Detektiv Broom uzima situaciju kao priliku da ponovno otvori stari slučaj. Ubrzo dolazi u kontakt s Megan, koja se udobno smjestila sa svojom obitelji u malom britanskom gradiću.

Ona je zapravo sretno zaljubljena i zaručena, ali budući brak je pod lošom zvijezdom: njezina tajna da je prije mnogo godina radila kao striptizeta i da je u nekom trenutku pobjegla iz života iz straha od Stewarta Greena mogla bi se razotkriti.

Osmodijelna serija “Stay Close” dostupna je na Netflixu. Ukupno 14 romana poznatog spisatelja Harlana Cobena bit će snimljeno u sklopu ekskluzivnog ugovora. To je već rezultiralo serijama “Gone for Good”, “Innocent” i “The Woods i “The Stranger”.