FOTO by nextdirect.com/hr

Dekor

Užarene ljetne dane utažit ćemo presijavajućim čašama za gin i vino!

Viktoria Mikulić 28. lipnja 2022.

Next nam je pripremio must-have čaše za ljetna druženja…

Mi koji živimo u glavnom gradu, ovih dana samo razmišljamo kako se nekome umiliti ne bismo li za vikend dali petama vjetra i uputili se na Jadransku obalu. Nesnosne vrućine ne dopuštaju nam da dišemo, a kamoli da puni entuzijazma prionemo poslu.

čaše za gin

Sve o čemu promišljamo tijekom posla je gdje ćemo se baciti u bazen. Ako imate prijatelja s bazenom, držite ga blizu tijekom zime jer će vam se ljeti isto isplatiti. Ako pak nemate taku privilegiju, u gradu ima nekoliko lokacija gdje se možete osvježiti (ne mislimo pritom na Jarun ili Bundek).

čaše za gin

Presijavajuće čaše za gin koje će upotpuniti svaki ljetni party

Ako pak samo želite dići sve četiri u zrak i natočiti si čašu osvježavajućeg pića nakon napornog radnog dana, pronašli smo primjerke koji bi vas mogli razveseliti. Ljubičaste čaše pojavile su se na služenoj web trgovini Next, a one dolaze u dvije varijante.

Niske čaše idealne su za ispijanje gina dok su visoke rezervirane za pjenušac ili vino. Kako bi izgledale još posebnije, u njih možete dodati neke začine poput pupoljaka ruže, dehidrirane naranče i limete ili dodatke poput kišobrančića i šarenih slamki, kao i veliku kocku leda.

čaše za gin

Bez obzira pijete li sami iz ovih čaša ili planirate skupiti društvo, organizirati roštiljadu ili pool party, ove presijavajuće čaše definitivno daju onaj wow efekt svakoj zabavi, a prekrasno izgledaju i u svakom staklenom regalu.

čaše za gin

Set od 4 visoke čaše možete pronaći po cijeni od 257,00 kuna, dok ćete za set niskih čaša morati izdvojiti 201,00 kunu.