FOTO by Zara

Moda

Uz Zarinu shopper torbu čekanje na blagajni postat će znatno manje napornije!

Viktoria Šafranić 10. rujna 2020.

Tko bi je poveo u shopping?

Većina žena veseli se odlasku u shopping i malo kojoj pripadnici nježnijeg spola ta riječ ne izmami širok osmijeh na licu. Nova odjeća, cipele, torba ili nakit oraspolože nas u trenu i nije nam problem satima obilaziti trgovine i čekati red ispred svlačionice.

No kada je u pitanju kupnja namirnica u supermarketima, to nam nije toliko atraktivno. Zašto? Prvenstveno jer takve stvari obavljamo vikendom kao i svi te upadnemo u ogromnu gužvu, ili nabrzinu nakon posla kada nemamo vremena razgledavati, već samo potrpati ono nužno pa nas ta situacija čini dodatno nervoznima.

Nadamo se da će nova Zarina shopper torba barem malo promijeniti vašu perspektivu prilikom odlaska u shopping. Uz nju ni red na blagajni više neće biti toliko mukotrpan, osobito jer je krasi najslađa mišica – Minnie Mouse.

Dok se ona sramežljivo smiješi, za oko su nam posebno zapele njezine nožice u žutoj boji, koje suptilno vire. Uz nju, više nikada ne bismo zaboravili ponijeti shopper torbu i kupovati bespotrebne vrećice. Po atraktivnoj cijeni od 129,90 kuna ubrzo će pronaći svoje vlasnice, koje će je uvijek nositi sa smiješkom na licu.

Ukoliko ovu modnu suputnicu želite imati već pri sljedećoj kupovini, naručiti je možete putem linka ili kupiti u obližnjoj Zara poslovnici.