FOTO by Target

Zabava

Uz vodeni krevet s ugrađenim prskalicama ljeto može započeti!

admin 28. svibnja 2020.

Osjećaj kao u vodenom parku...

Dolazi ljeto i paklene vrućine i uskoro ćemo morati početi razmišljati raznim načinima osvježenja koji će nas držati na životu. Idealna preporuka je hladovina na plaži ili uz bazen s hladnim pićem i puno leda, ali ako nemate mogućnosti za ovu idealnu situaciju uvijek postoje i alternative.

Jedna od njih dolazi kao vodeni krevet s prskalicama uz koji se ne morate ni micati iz dvorišta ili terase, a osjećat ćete se kao u vodenom parku. Sve što trebate napraviti je napuniti ga vodom, postaviti na ravnu površinu, spojiti ga s crijevom za vodu i zabava može krenuti.

Dovoljno je malen i praktičan da vam stane u svaki ruksak, ali jednom oformljen predstavlja izvor zabave i osvježenja koje nema kraja.

Zabava na ovom vodenom krevetu nije rezervirana samo za najmlađe, a neki TikTok korisnici već su demonstrirali mogućnosti i načine zabave na njemu.

@michelle_but_not_obama

I wanted 2 tag the guy I originally saw this with 2 thank him lol 😂 bt of course the vid isn’t in my favorites ##outside ##waterfun ##waterbed ##watermat

♬ Sh-Boom – The Chords

Čitanje knjige na vodenoj podlozi, a nakon toga osvježenje ispod prskalica dobitna su kombinacija koja će vam uljepšati vruće ljeto koje dolazi.

S dimenzijama dužine 2,77 metara i širine 1,80 metara i više je nego dovoljan za jednu odraslu osobu ili nekoliko mališana.

Ovaj vodeni krevet s prskalicama pronašli smo unutar TARGET web trgovine po cijeni od 30,00$.