FOTO by emmezeta.hr

Dekor

Uz vintage vrtni namještaj, dašak Toskane od sada možete imati u vlastitom vrtu!

Viktoria Šafranić 17. srpnja 2020.

Rezervirano za prave hedoniste!

Ne znamo jeste li ikada bili u Toskani, no ako je jednom planirate posjetiti, vjerujte da će vam to putovanje zauvijek ostati u sjećanju.

Nezaobilazno mjesto u blizini koje je sve češće uključeno u program putovanja je i Cinque Terre, atrakcija s pet naselja u ligurskom priobalju Italije.

Nevjerojatna rapsodija boja krasi mnoštvo kućica koje se drže jedna za drugu, a koje izgledaju poput najefektnijeg slikarskog platna.

Ove talijanske destinacije stvorene su za prave romantičare i sve one hedeoniste koji znaju uživati u životu.

Iako nam trenutno putovanja nisu na prvom mjestu i sve što trenutno želimo je čuvati sebe i svoje najmilije, postoje razni načini kako si približiti neke gradove i stvoriti osjećaj kao da se upravo tamo nalazimo.

Unutar asortimana Emmezete pronašli smo divan stolić i stolice u vintage ruhu, upotpunjene čarobnim cvijećem i leptirićima koji nas asociraju na neke do najživopisnijih talijanskih pokrajina.

Možete ih postaviti na terasi ili još bolje, usred vrta gdje će se još više uklopiti te okruženi svježim cvijećem predstavljati idealan ambijent za fotkanje.

Ne propustite pozvati drage prijateljice na kavu, ili još bolje na čašu vina i guštati onako kako to čine pravi Talijani, osobito oni u srcu Toskane.

Ovaj šarmantan vrtni set stvoren za pravu fjaku možete pronaći po cijeni od 699,99 kuna unutar Emmezete.