FOTO by UGG

Moda

Uz UGG fluffy mekane torbice zima pada u drugi plan!

Viktoria Šafranić 21. listopada 2021.

Kada vam je hladno za ruke, samo ih ubacite u jednu od ovih torbica i ugrijat će se u trenu...

Kada razmišljamo o potrepštinama za zimu koje će poslužiti svrsi kada temperature dosegnu nulu, torbice nisu visoko na našoj listi prioriteta. One za nas najčešće predstavljaju modni dodatak koji podiže naš look i daje onaj finalan touch cjelokupnoj kombinaciji.

Ipak, torbie koje smo pronašli na službenoj web trgovini UGG nisu samo trendi, već i praktične. Ako imate problema s hladnim dlanovima i tijekom zime ih nikako ne možete ugrijati, ove će vam torbice biti najveća pomoć kada niste u svoja četiri zida.

U ponudi se nalazi nekoliko modela, a nas su se najviše dojmila dva u camel smeđoj boji koji dolaze u mini i midi verziji. Nove UGG torbice izrađene su od prepoznatljive ovčje kože i antilopa s podstavom od keramičkog kepera za mekan osjećaj iznutra i izvana.

Kada god vam je hladno dovoljno je ubaciti ruke unutra na nekoliko minuta kako biste se ugrijali.

Tu je još jedan presladak model, fluffy torbica pod nazivom Duffy, koja dolazi u nježno rozoj i smaragdno zelenoj boji, te klasiku – crnoj boji. Razigrane nijanse će i one najtmurnije outfite u potpunosti razvedriti, dok će crna s lakoćom pristajati uz sve što odjenete. Napravljena od mekog umjetnog krzna obloženog glatkim žakardom, ova pahuljasta torba savršen je način da svoje potrepštine nosite sa stilom.

Stvorene su za sve zimogrozne osobe, ali i za one koji istodobno vole izgledati stylish i osjećati se ugodno.

Ove i još mnogo drugih UGG torbica možete pronaći na LINKU.