FOTO by Instagram @negin_mirsalehi

Ljepota

Uz traku s kućnog ogrtača do najsavršenijih kovrča!

Krešimir Šustić 04. siječnja 2021.

Želite postojane valove? Slijedite ovaj kratki tutorial...

Poznato je da veličanstvene kovrče daju wow efekt svakoj boji kose te da pružaju određenu dozu nježnosti i ženstvenosti u trenucima kada je to potrebno.

Frizura koja je stvorena kako bi zablistali na važnim događajima, u romantičnim šetnjama ili samo kako bi dodali svijetle tonove radnim danima, posljednjih nekoliko godina dominira na društvenim mrežama.

Svjetske trendseterice ih svakodnevno ponosno pokazuju na fotkama, stavljajući ih na sam vrh najpoželjnijih frizura kojima malo tko može odoljeti.

Uz samo malo truda, svaka pripadnica nježnijeg spola može napraviti lijepe kovrče kod kuće. Bez obzira je li vaša kosa raskošna i duga ili nešto kraća i tanja, izgledat će kao da ste se prepustili rukama profesionalaca.

Internetom se šire brojni tutoriali koji nam pokazuju kako na najjednostavnije načine možemo postići da i naša kosa zablista u jedinstvenom ruhu, a mi smo izdvojili jedan za koji nam nije potreban odlazak u frizerski salon.

Influencerica Negin Mirsalehi je podijelila video koji donosimo u nastavku, u kojem pokazuje kako uz pomoć trake od kućnog ogrtača postiže savršen look u samo nekoliko koraka.

Prvo je potrebno na kosu nanijeti sprej ili pjenu za kovrčanje, podijeliti kosu u dva dijela te krenuti s motanjem pramena oko trake koja se kasnije savije u bočne punđice.

Kako biste uspješno odradili posao, savjetujemo da prespavate i idućeg jutra raspustite kosu koja će izgledati bujno i veličanstveno.