FOTO by Tommy Hilfiger

Moda

Uz Tommy Hifliger mornarsku hajinu casual ljetni look poprima elegantno ruho!

Krešimir Šustić 31. srpnja 2020.

Morski štih za garderobu koji nam je svima potreban

Prvo što nam pada napamet kada su u pitanju godišnji odmor i moda, definitivno su mornarske pruge u bijelo-plavim nijansama koje nas podsjećaju na tipičan morski štih.

Jedan od omiljenih ljetnih uzoraka posebno dobro izgleda na haljinama koje se smatraju najvećim favoritima bez kojih ne možemo preživjeti najtoplije godišnje doba u godini.

Karakterizira ih prozračnost i nesputanost, a svaki model jedinstvenim čine pomno osmišljeni detalji uz koje ih možemo nositi u dnevnim i večernjim izlascima, kao i u onim svečanijim.

Američki brend Tommy Hilfiger u svoju je ljetnu kolekciju ubacio novitet koji se ističe dizajnom, a nastao je spojem muške košulje i spomenutog ženstvenog komada, te postao jedan od omiljenijih ljetnih odabira.

Prugasta ljepotica dolazi u midi dužini s dugim rukavima koji se mogu zavrnuti i s pojasom oko struka koji se može zavezati u mašnu, te na taj način unijeti upečatljiv detalj u cjelokupan izgled.

Odlično se uklapa u casual lookove za odlazak na kavu uz klasične bijele tenisice ili epadrille, večernja izdanja u spoju sa sandalama na petu ili elegantnijim modelom natikača, te za svečanije prigode uz popularne wedgesice.

Svoj primjerak koji će unijeti dašak mora u vašu garderobu i uvijek vas podsjećati na tople ljetne dane, možete nabaviti na LINKU.