Moda

Uz točkaste adidas Adilette natikače najavljujemo proljetnu sezonu!

Viktoria Šafranić 04. ožujka 2021.

Bez tih bajnih točkica život nam je postao nezamisliv...

U nama je nešto zaigralo čim smo ugledali nove adidas Adilette natikače upotpunjene točkastim printom. Znamo da je prerano uopće i razmišljati o njima jer su prvenstveno namijenjene za ljeto, no kako trendovi nalažu, i u proljeće će biti rado viđene u kombinaciji s čarapama.

Od klasičnog modela koji, ako nas pitate, nije nešto preženstven, adidas je uspio napraviti pravu malu senzaciju, dodajući mu stylish printeve i najšarmantnije boje. Adilette natikače jedne su od najprodavanijih primjeraka u protekloj godini, a čini nam se kako će se ta uzlazna putanja nastaviti.

Ovog puta, pažnju su ukrale točkaste natikače koje sa sobom donose vintage notu koja će jednako dobro proći kod nježnih i romantičnih duša, kao i kod žena koje znaju što hoće i ne ustručavaju se to i pokazati.

U crno-bijelom izdanju, mi ih zamišljamo uz sve bijele i crne kombinacije, no ako ste raspoloženi za jače boje, naš savjet je upariti ih s lila, bojom breskve, baby blue nijansom i mint zelenom.

Za sve koji žele otići korak dalje, pokušajte ih spojiti s nekim drugim popularnim uzorkom poput mornarskog ili cvjetnog te svjedočite zapanjujućem rezultatu.

Ukoliko je vašim stopalima potrebno točkasto osvježenje, budite strpljivi jer bi se ubrzo mogle pojaviti i na našim policama, ili barem na nekom od web shopova gdje ih je moguće naručiti. Za sada smo saznali njihovu cijenu koja iznosi $45.