FOTO by Instagram @rocioosorno

Moda

Uz ružičasti Zara matching set ljeto stiže malo ranije!

Viktoria Mikulić 03. lipnja 2024.

Bodi i suknja u pinkish nijansi prizivaju ljetne dane...

Crna i bijela boja uvijek su dobrodošle, kao i nude nijanse. No tijekom ljeta, vibrantni tonovi nam postaju mrvicu draži. Koliko god preferiramo nježne nijanse, kada su naši odjevni komadi u pitanju, ponekad volimo zračiti pozitivom.

Ako se ni vi ovog ljeta ne želite stopiti s masom, možda biste trebali škicnuti dva odjevna komada s potpisom Zare koji su savršen matching set. Poznata influencerica Rocio Osorno nagnala nas je na kupnju ovih pinkish odjevnih komada koji neće proći nezamijećeno.

Riječ je o uskom rebrastom bodiju s V izrezom i predimenzioniranim volanima te midi suknji visokog struka koja dolazi s cvjetnim uzorkom. Iako h možete nositi odvojeno, ova dva modela idealno se nadopunjuju.

Ponekad nam je dovoljna samo ideja kako bismo se odvažili na sličan look, a profil ove predivne brinete definitivno vam može poslužiti kao inspiracija za kreiranje najšarmantnijih ljetnih kompletića po pristupačnim cijenama.

Šećerna vata – novo izdanje omiljene poslastice iz djetinjstva po prvi put u Hrvatskoj!

Budući da na ovoj ljepotici sve izgleda skupocjeno, nikada ne bismo rekli da je cijena bodija 17,95 eura, dok suknju možete pronaći za 35,95 eura.

Zapamtite, svaki outfit možete podići na višu razinu, dovoljno je samo malo kreativnosti i mašte kako bi vas obasipali komplimentima.

Hoćete li i vi ovog ljeta na svijet gledati ružičastim naočalama?