FOTO by Reserved

Moda

Uz Reserved točkaste pidžame još više volimo subotnje ljenčarenje!

Viktoria Mikulić 18. veljače 2022.

Ako i vi vikendom nosite svoju posebnu pidžamu, a u potrazi ste za novom, onda bi ova mogla ući u uži krug!

Je li i vama subota ujutro najdragocjenije vrijeme na svijetu (mislimo na one subote kada vas ne zapadne da djecu od ranog jutra vozite na aktivnosti)? Subota u kojoj nema one silne užurbanosti, pripremanja doručka dok se istovremeno spremamo za posao i pijemo kavu, a pritom i pokušavamo probuditi djecu?

Govorimo o suboti ujutro kada našim domom vlada tišina i dok svi još spavaju, mi u miru sjedimo u dnevnom boravku ili na terasi, uspijemo pročitati sve vijesti bez prekidanja i uživamo u gutljajima kave.

259,90 kuna

O da, to je ono nešto zbog čega cijeli tjedan vrijedi izdržati samo kako bi na kraju stigla nagrada koja se zove subota. Kako bi taj trenutak još više upriličili, pronašli smo šarmantne pidžame u kojima ćete se osjećati kao da lebdite. One dolaze u tri boje, a krasi ih omiljeni točkasti uzorak. Ove pidžame možete nositi bilo koji dan, no svojim izgledom najviše nas asociraju na ležernu subotu…

259,90 kuna

Na vama je samo da odlučite koja vam boja više pristaje – crna, puderasto roza ili bijela. Proljetni dani stižu nam za nešto više od mjesec dana, a mi svako proljetno jutro želimo dočekati u ovoj šarmantnoj pidžami. Ugodna, a istodobno stylish, svidjet će se i onima koji teže udobnosti kao i trendi izgledu.

259,90 kuna

Ovu ljupku pidžamu možete kupiti putem službene Reserved stranice ili u fizičkim trgovinama.