FOTO by Instagram @ciaobasia / Reserved / @ciaobasia

Moda

Uz Reserved krzneni kaputić u lila nijansi nema zime

Daria Lovrić 12. listopada 2022.

Mekan, topao i lila – može li slađe?

Duboko smo zakoračili u jesenski period i svakim danom temperature su sve niže i niže. To znači da je vrijeme za uvođenje iznimno toplih odjevnih komada u našu garderobu. Iako još uvijek nije vrijeme za buce, bunde i ostali popratni accessories za zimu, hladni dani su iza ugla i treba biti spreman.

Jedan od ključnih komada je teddy kaput od umjetnog krzna koji je mekan poput dekice i u njemu bi ostali zamotani sve do proljeća. Kod izbora zimskih jakni uvijek se dvoumimo treba li odabrati neutralnu nijansu koju možemo isfurati na sve ili se odvažiti i unijeti dašak boje u ormar.

Reserved lila krzneni kaputić 1
Reserved lila krzneni kaputić

Rezervirano za zimogrozne: oversized teddy kaput u lila boji!

Unutar jesenske kolekcije brenda Reserved pronašli smo fluffy kaputić od umjetnog krzna koji će ugrijati i one najzimogroznije. Nevjerojatno mekan i topao, idealan je za one dane kada se temperature približe nuli.

Reserved lila krzneni kaputić 2
Reserved lila krzneni kaputić
Reserved lila krzneni kaputić 3
Reserved lila krzneni kaputić

Ovaj predimenzionirani kaputić u očaravajućoj lila nijansi stvoren je za samouvjerene žene koje se ne boje biti u centru pažnje. Za nečiji ukus možda je ekstravagantan, međutim u ovom kaputiću gdje god da se pojavili, svi će pogledi biti uprti ka vama.

Reserved lila krzneni kaputić 4
Reserved lila krzneni kaputić

Lila nijansa otjerat će kišu i oblake te unijeti radost i notu luksuza u vaš outfit. Odličan je izbor za osvajanje gradskog asfalta i bit će glavna zvijezda cijelog looka.

Reserved lila krzneni kaputić 5
Reserved lila krzneni kaputić

Zimogrozne osobe koje vole osvajati, a istodobno i šokirati svojim modnim odabirom i ne boje se biti drugačiji ovaj lila kaputić mogu nabaviti putem Reserved web trgovine po cijeni od 899,90 kuna.