Moda

Uz puder roze točkaste natikače od 89 kuna ljeto može početi!

Viktoria Šafranić 27. svibnja 2021.

S dolaskom lipnja i službeno možemo početi nositi ljetne stvarčice…

Ljeto je iza ugla, a posebno ga mogu osjetiti oni koji žive u blizini mora. Mi koji smo dalje morat ćemo se još malo strpjeti za onaj egzotičan miris soli dok hodamo bosi po pješčanoj plaži.

Ako i vi svoj godišnji odmor planirate tek za kolovoz, neka vas to ne obeshrabri jer šećer dolazi na kraju…

To što još neko vrijeme moram provoditi 8h dnevno pred laptopom ili u zagušljivom uredu, to ne znači da si dane ne možemo kratiti pretražujući najbolje ponude iz novih kolekcija high street brendova.

Ono čemu se posebno radujemo u ljetnim danima je otvorena obuća poput japanki i natikača u kojima će naša stopala disati, a mi ćemo se osjećati bezbrižno.

Natikače koje smo pronašli neće vam samo pružiti potreban komfor već i dozu glamura. Svaki put kada pogledate prema dolje i ugledate točkaste ljepotice u puder rozoj nijansi, osmijeh neće izostati, kako vaš tako i onaj slučajnih prolaznika.

Nas su odmah šarmirale svojim izgledom, kao i cijenom od 89 kuna. Čak i da nam potraju jednu sezonu jer bez obzira na kvalitetu, njihov dizajn vrijedi tih novaca.

Možda čak kupimo dva para u slučaju da potplat popusti ili se dogodi neka nenadana situacija tako da pri ruci odmah imamo alternativu. One dolaze i u crnoj boji s bijelim točkicama, no za ljetne dane pastelna nijansa ipak pobjeđuje.

Ako sanjate o ljetu i voljeli biste se počastiti barem s jednim modelom obuće, pronaći ih možete putem linka.