FOTO by Instagram @pixiedustoxox / Primark

Moda

Uz Primark Disney kolekciju izrazite ljubav prema omiljenim likovima na suptilan i chic način!

Daria Lovrić 14. kolovoza 2023.

Mickey Mouse motivi u novoj kolekciji accessoriesa su jesenski must have..

Primark, renomirani trgovački lanac, dočekuje nas s neodoljivim mogućnostima za otkrivanje jedinstvenih noviteta po iznimno povoljnim cijenama, čineći Ljubljanu našim prvotnim odredištem u potrazi za trendovima.

Vodeći trgovački lanac, neprestano nas oduševljava svojom kreativnom ponudom modnih dodataka i odjevnih komada inspiriranih čarobnim svijetom Disneya.

U skladu s najnovijim globalnim trendovima za nadolazeću jesensku sezonu, lansirao je neodoljivu kolekciju modnih dodataka obogaćenu šarmantnim elementima veselog mišića Mickeyja.

Primark torbe i ruksaci s Mickey Mouseom zbog kojih ćemo se uputiti u Ljubljanu!

Primark kolekcija odražava predanost pružanju kvalitetnih i inovativnih proizvoda po pristupačnim cijenama, čime nam omogućava da uživamo u modi inspiriranoj omiljenim Disney likovima, ne napuštajući pri tom autentičnost koju Primark garantira.

Mickey Mouse neseser
Mickey Mouse neseser – $12

Disney kolekcija u kombinaciji crne i bijele boje spaja minimalizam, dok je istovremeno oživljava crtane likove iz svijeta Disneyja. Ova kolekcija dokazuje da privlačnost Disney likova nije ograničena na mlađu generaciju, već se proteže i prema svima koji cijene sofisticiranost i suptilnost u svom stilu.

Mickey Mouse torbica – $11
Mickey Mouse novčanik – $7

Ove divne torbice dolaze u nekoliko varijanti – torba za put, neseser, mala torbica za šminku, mini torbica i ruksak za sve ležerne aktivnosti.

Mickey Mouse putna torba
Mickey Mouse putna torba – $26

Naš favorit je preslatki ruksak jer pruža više prostora u usporedbi s torbicama, omogućavajući nam da ponesemo sve bitne stvari koje ne bi stale u manju torbicu. Osim toga, iako je prostran, ovaj ruksak ne djeluje preglomazno te se sjajno uklapa u razne odjevne kombinacije.

 Mickey Mouse ruksak
Mickey Mouse ruksak – $20

Veseli print Mickeyja postavljen je na vanjski džep ruksaka, dodaje dašak radosti svakom outfitu, dok ga istovremeno čini prepoznatljivim i jedinstvenim.

Mickey Mouse torbica za šminku – $7

Primark je naša omiljena shopping destinacija jer nam istovremeno pruža priliku da izrazimo svoju ljubav prema omiljenim likovima na suptilan i chic način.