FOTO by Instagram @frankaofficial_

Poznati

Uz preslatki story s tatom Vedranom, Franka obilježila Viktorovih 10 mjeseci

Krešimir Šustić 05. studenoga 2020.

Hashtag "ključ života" nas je totalno raznježio

Društvene mreže su u današnje vrijeme postale najposjećenija internetska platforma na kojoj svakodnevno možemo pratiti objave ljudi koji nas interesiraju i u kojima pronalazimo inspiraciju.

Osim što možemo vidjeti pregršt profila s beauty i modnim savjetima, također imamo prilike vidjeti i lifestyle stvari koje nas zanimaju, pogotovo kada je majčinstvo u pitanju.

Mnoge poznate mame vole se pohvaliti svojim mališanima i njihovim odrastanjem, te nas obavještavati o simpatičnim i preslatkim situacijama koje ih prate na zajedničkom životnom putu.

Pjevačica Franka Batelić, s vremena na vrijeme objavi fotku neodoljivog sinčića Viktora i supruga Vedrana kako bi nam pokazala svoj način uživanja i stvaranja trenutaka za pamćenje.

Danas je svoje vjerne pratitelje oduševila Instagram storyjem na kojem njezina dva muška člana malene obitelji provode vrijeme igrajući i zabavljajući se.

Naime, to nije bila obična fotka koja nam pokazuje kako provode dan, već ona posebna kojom slavi 10 mjeseci života svog mališana i zajedničkog života ispunjenog srećom i ljubavlju.

Na fotografiji je označila našeg bivšeg nogometnog reprezentativca Vedrana uz natpis: “10 mjeseci s njim” i hashtag “ključ života” koji nas je totalno raznježio i stvorio toplinu oko srca.

U ovo teško doba, drago nam je vidjeti kako se i dalje cijene prave vrijednosti, te se nadamo kako će nas i dalje nastaviti častiti preslatkim trenucima svoje predivne obitelji.