FOTO by Firebox

Dekor

Uz ovu personaliziranu drvenu ležaljku više nitko nikada neće sjesti na vaše mjesto!

Viktoria Šafranić 13. svibnja 2021.

Život nam je upravo dobio novi smisao!

Koliko puta ste s prijateljima krenuli u park misleći da ništa ne može pokvariti taj divan sunčan dan, ispunjen pivom i roštiljanjem, no vrlo brzo ste se opustili i legli na travu u najsvjetlijoj mogućoj odjeći, te se potom suočili s mrljama koje se ne skidaju tako lako…

Ako se ta situacija dogodila tek netom nakon vašeg dolaska, sigurni smo da je gromoglasni smijeh od strane vašeg društva dodatno začinio druženje.

Mi smo konačno pronašli način kako tome stati na kraj i ne biti dvorska luda, a da pritom ne morate nositi staru prostirku ili klimavu stolicu za kampiranje. Na web trgovini Firebox koja je rezervirana za neuobičajene poklone, pronašli smo drvenu ležaljku uz koju ne morate brinuti da će netko sjesti na vaše mjesto. U potpunosti je možete personalizirati vlastitom fotografijom ( možda bi netko mogao pomisliti da ste narcisoidni, no to je već neka druga tema koju ćemo sada zanemariti) te tako svima jasno argumentirati koje je vaše mjesto, bez suvišnih riječi.

Na ovu ležaljku možete postaviti bilo koju sliku, a sve što trebate je prenijeti najdraži selfie, koji će kreativan tim s ovog web shopa pretvoriti u uzorak i ispisati je preko neravnog platna sjedala. Također, ovo je savršen poklon za vašu jaču polovicu, prijateljicu i slično. Osim simpatičnog dizajna, sklopiva je što je čini izuzetno praktičnom za nošenje, osobito onda kada ste parking morate potražiti malo dalje od predviđene lokacije.

Ova vrhunska ležaljka izuzetno je čvrsta i ima tri razine “nagiba” za maksimalnu udobnost – savršen način da ovog ljeta upijete zrake sunca, ili ‘zadrijemate’ u hladovini dok drugi pripremaju roštilj.

Svoj primjerak drvene ležaljke s personaliziranim licem možete pronaći na Fireboxu po cijeni od £74.99!