FOTO by celticserenity.com

Dekor

Uz ovu mjesečevu lampu romantična atmosfera je zagarantirana

Mia Vodopija 13. prosinca 2021.

Kao veliki fanovi dekora, dajemo čistu peticu ovoj lampi...

Postoji nešto prekrasno u onom trenutku, kada nakon napornog dana na poslu, konačno otvorimo ulazna vrata svog doma. Skidate kaput, obuću, palite grijanje i svjetla.

No, jačina žarulja vam naglo počinje smetati. Želite nešto suptilnije i nešto… magičnije. Čaša kvalitetnog vina vam je u ruci i palite svijeće po stanu, ali i vašu novu najdražu lampu.

Ova lampa u obliku mjeseca uljepšat će vašu večer i dodati dašak mira u vaš prostor. Očarajte svoj prostor i pretvorite bilo koju sobu u svom domu u čarobnu zemlju čuda uz ovu lampu u obliku mjeseca.

Vrijeme je da pronađete svoju unutarnju oazu i uronite u čaroliju. Neka topli, čarobni sjaj ove lunarne svjetiljke umiri vaš duh nakon stresnog dana.

Iako je ovo prosinačko vrijeme doba stresa, shoppinga, poklona, kuhanja, pečenja, druženja s ljudima, dobro je ponekad provesti u stanu tihu i mirnu večer bez buke i galame. Sva naša osjetila trebaju odmora…

Bilo da želite pročitati svoju najdražu knjigu do kraja ili da se želite družiti s vašim partnerom i razgovarati o svim stvarima o kojima niste stigli pričati preko tjedna, ova lampa je dovoljno svijetla da se može koristiti kao svjetlo za knjige, ali dovoljno prigušena da stvori očaravajuću atmosferu.

Vino i knjiga ili vino i vaša omiljena osoba najbolji su načini za završetak još jednog radnog tjedna. Ovu lampu možete kupiti po cijeni od 44 dolara putem ovog LINKA.