FOTO by Instagram @danidi_official

Moda

Uz ovu elegantnu jesensku torbicu možemo kombinirati apsolutno sve!

Mia Vodopija 11. studenoga 2021.

Lijepe torbice oduvijek su bile naša slabost...

Kada životne stvari krenu silaznom putanjom i kada imamo osjećaj da se sve zamrači, lijepo je imati one male stvari koje nas razvesele – za mnoge to podrazumijeva kupovinu.

Odjeća, obuća i modni dodaci…shopping ovih stvari nas čini sretnijima i opuštenijima. Iako se prava istinska sreća ne može kupiti, nećemo se buniti ako dobijemo na poklon neki novi modni dodatak.

Volimo mi i haljine, kapute, gležnjače, seksepilne cipele na visoku potpeticu, ali smo zbilja zaljubljene u torbe i torbice.

Nije tajna da ih imamo puno u ormaru i da ih volimo kombinirati uz sve moguće zamislive kombinacije. Također, fanovi smo torbica svih boja – ne diskriminiramo!

Šarene, monokromatske, metalik, šljokičaste, one s resicama ili remenjem, rado ćemo kupiti svaku, ali postoji ona boja koja je savršena.

Govorimo, naravno, o novoj Danidi smeđoj torbici. Poznati hrvatski brend je lansirao novi model torbice, SINDI PRESTIGE, u koji smo se zaljubile!

Torbica je smeđe boje, što znači da ona zbilja paše uz sve jer je neutralna i decentna. Osim boje, bitna nam je i kvaliteta – rado ćemo izdvojiti malo više kako bismo imale torbicu u ormaru dugi niz godina.

Imati kvalitetnu torbu važno je i zbog toga što nas ona prati u ispunjavanju svakodnevnih obaveza, stoga je bitno da nadohvat ruke uvijek imamo sve ono što nam je zaista i potrebno.

Torbica dolazi sa zlatnim lancem, koji može biti deblji ili kraći po želji. Ova divna torbica okruglog oblika dolazi u nekoliko kombinacija, a vi samo morate odabrati onu koja najviše pristaje uz vas.

Danidi možete zapratiti na njihovom Instagram profilu, kao i na Facebooku te im slobodno pošaljite sve upite na koje će rado i brzinom odgovoriti!