FOTO by Vivre.hr

Dekor

Uz ovih 13 šarmantnih kantica za zalijevanje, više nikada nećete zaboraviti zaliti cvijeće!

Antonija Andabak 02. kolovoza 2020.

One će osobito biti zanimljive onima koji su skloni zaboraviti dati dozu vode svojim biljkama!

Ljubitelji biljaka i oni koji se trude to biti, imamo zanimljivu ponudu koja se ovog ljeta ne odbija jer vi i vaše biljke zaslužujete najbolje!

Umjesto da posežete za plastičnim bocama ili neuglednim metalnim posudama za zalijevanje cvijeća, na tržištu postoji toliko slatkih i stylish opcija da biste ozbiljno trebali razmisliti o brizi za cvijeće na novoj razini.

Ovdje govorimo o kanticama za zalijevanje cvijeća koje smo pronašli u bogatoj ponudi web shopa Vivre, a koji nudi za svakog ponešto. To doista nisu samo obične plastične kantice koje smo znali koristiti i odložiti u garaži daleko od pogleda ukućana ili susjeda jer je obično takva kantica samo narušavala vaš cvjetni raj u kući ili van nje.

Sada, u vremenu kada se posebna pažnja daje detaljima, možete birati između jednostavnijih varijanti poput bijele vintage metalne kantice sa zanimljivim natpisom ili dodati vibrantni spektar boja gdje ćete takav biti dio vašeg interijera ili će činiti zanimljiv dodatak vanjskom vrtu nakon što obavi svoju zadaću.

Ako imate djecu, ovo je idealan trenutak da nauče ponešto o odgovornosti prema divnim biljkama zbog kojih nam prostor izgleda ljepše, življe i bogatije. Vivre ponuda sadrži i plastične kantice u obliku životinja poput pink flaminga ili bijelog labuda, kojim ćete ih zasigurno zainteresirati za ovaj divan hobi. Jednom kada djeca vide kako biljke cvjetaju i održavaju zdrave listove zahvaljujući njihovom zalaganju, bit će veoma ponosni na sebe!

Kantice za zalijevanje cvijeća danas su postale svojevrstan must-have u domaćinstvu i van njega, stylish, zanimljivih oblika i oku ugodnih boja, zovu da se posla prime čak i oni koji su skloni “ubiti” biljku. Uz Vivre kantice sigurni smo, to će biti davna prošlost!

Pogledajte što smo pripremili za male i velike ljubitelje biljaka!