FOTO by Vivre / Instagram @zenskimagazin.mk

Moda

Uz ovih 10 upečatljivih kišobrana plesat ćemo na kiši sa smiješkom

Krešimir Šustić 29. rujna 2020.

Šareni modni dodaci koji će rastjerati sive oblake

Jesen je godišnje doba u kojem prevladava oblačno vrijeme, popraćeno maglom i padalinom zbog koje nam se baš i ne izlazi iz kuće – kišom.

No s obzirom na to da ne možemo kompletan naredni period provesti zatvoreni u toplini naših domova, potrebno je pronaći pravo rješenje kako nam kapljice ne bi pokvarile naše dobro raspoloženje.

Najbolji za to je dobar stari kišobran, accessories kojeg nam je ponekad naporno vući sa sobom, ali u nekim situacijama “život znači”.

Kako bi i za vrijeme ove padaline izgledali veličanstveno i dotjerano, bacili smo se u potragu za modelima koji će se s lakoćom uklopiti uz jesenske outfite.

Brojni web shopovi raznih brendova u svoje su ponude uvrstili šarene modele, od kojih i ove godine najviše do izražaja dolaze prozirni primjerci ukrašeni motivima koji dozivaju sunce.

Tako svoje svakodnevne modne kombinacije možemo nadopuniti točkicama, cvijećem, lišćem i veselim bojama, te s ogromnim osmijehom obavljati zadatke.

Maras, Etsy, Amazon i Vivre su stručnjaci za modno osviještene dame kojima je potrebna zaštita od oborina, a to su i dokazali artiklima u svojim novim kolekcijama.

U nastavku donosimo galeriju s naših 10 favorita uz koje će ples na kiši biti popraćen smiješkom od uha do uha i sivi oblaci će jednostavno nestati.