Tech

Uz ove šarmantne dozatore za pahuljice svako će dijete zavoljeti doručak!

Viktoria Mikulić 15. ožujka 2019.

Mališani često vole raditi što i odrasli, a sada imaju priliku sami pripremati svoj doručak…

Da je doručak najvažniji obrok u danu znaju već i ptice na grani, no veoma često se ne pridržavamo ovog najzdravijeg jutarnjeg rituala. Ustajanje u posljednji tren, spremanje djece za školu, pakiranje užine na brzinu, ispijanje kave u automobilu – poznato vam je? U današnjem užurbanom načinu života kada je stres prisutan na svakom koraku, ponekad samo poželimo malo usporiti i provesti vrijeme sa svojom obitelji.

Dozatori Za Pahuljice

Svi bi mi voljeli da dan traje 48h, ali to je nažalost nemoguće, no ono što možemo je pravilno rasporediti vrijeme kako bi sa svojim najmilijima proveli neprocjenjive trenutke.

Većinom nam čitav dan protekne u onakvom raspoloženju kako nam započne jutro, stoga je važno izdvojiti barem 15 minuta za doručak gdje će svatko iz obitelji ispričati neku anegdotu od prethodnog dana. Jutra će postati zabavnija, a vi više nikada nećete ustajati na lijevu nogu. Kako bi vašim mališanima doručak postao broj 1 nakon ustajanja, tu su dozatori za pahuljice koje će moći koristiti i bez vaše pomoći, a ponekad možda i oni vama posluže prvi obrok.

Dozatori Za Pahuljice

Više ni traga neće biti prosutim žitaricama ili čokoladnim pahuljicama po kuhinjskim elementima, a vaši najmlađi članovi obitelji bit će oduševljeni što i oni mogu sami na jednostavan način pripremiti vlastiti doručak.

Pahuljicama po vlastitom izboru napunite posude, stavite svoju omiljenu zdjelicu (znamo da imate barem jednu s motivom Mickey Mousea) na postolje dozatora i zavrtite ručicu na dozatoru. Brzo, jednostavno i uredno, bez prosutih pahuljica! Svojim dizajnom, dozator se uklapa u svaku kuhinju, a na vama je samo da odaberete želite li luksuzni jednostruki ili dupli dozator gdje ćete moći staviti čokoladne i pahuljice i žitarice.

Dozatori Za Pahuljice

Sigurni smo da vam uz ove proizvode više nikada neće pasti na pamet preskočiti doručak.

Osim zanimljivih dozatora, domaća web trgovina TFT koju smo nedavno predstavili u svom bogatom asortimanu ima još nekoliko jedinstvenih proizvoda. Mi smo izdvojili 3 najkorisnija, a u nastavku pročitajte o čemu je riječ:

Achoka vreća za spavanje

Učinite popodnevno spavanje  vašoj djeci zabavnim! Nećete morati brinuti da li su djeca pokrivena, jer ova deka je kao mala kukuljica za vaše najmanje. Oduševit će ih mekoća materijala i toplina koju pruža vreća za spavanje morski pas. I ako nije vrijeme za popodnevno drijemanje željet će se zavući u nju i odmarati gledajući omiljenu emisiju na TV-u. Topla i udobna. Za djecu od 3-9 godina. Periva u perilici rublja na 30 stupnjeva.

 

Snug-Rug deka za van s kapom

Deka s rukavima za van je idealan proizvod za sve ljubitelje boravka u prirodi. Iznutra super meka i topla, a izvana nepromočiva kabanica. Dolazi u paketu s kapom načinjenom od istoga materijala. Idealna za ribolov, kampiranje ili duži boravak u prirodi. Deka s prednje strane sadrži utore u obliku džepa, da bi ruke ostale tople. Možete ju i postaviti na tlo, te koristiti kao deku za piknik, samo je izokrenete i nepromočivu stranu stavite na tlo. Uz deku i kapu dobit ćete i transportnu torbu. Transportna torba zauzima malo mjesta i praktična je za spremanje deke. Deka je načinjena od super mekog flisa iznutra, a izvana od 100% nepromočivog materijala.

Zmijski gel od 50ml

LIFTING KREMA s efektom botoksa, samo bez igle! Izvrsno rješenje za lijep i gladak ten, uz iznimno mali trošak i bez bolnih i skupih injekcija. Krema djeluje odmah, blokira mišićno stezanje i ima zaglađujući učinak što doprinosi smanjenju sitnih nabora oko očiju, bora i izražajnih crta. Veći rezultati su vidljivi već za nekoliko dana. Za mjesec dana bore se smanjuju za 30% a zaglađenost kože i do 50%. Primjenjuje se svakodnevno, ujutro i navečer, nakon uobičajenog čišćenja lica.

Dozatori Za Pahuljice

Sve spomenute proizvode, kao i ostatak asortimana zajedno s njihovim cijenama možete pronaći na hrvatskoj web trgovini TFT. Također, za sve aktualnosti posjetite njihove društvene mreže Facebook i Instagram.

 

#jutarnja IGRA DARIVANJA

U suradnji s domaćom web trgovinom TFT, a u nadi da više nikada ne preskočite doručak, jednu sretnicu nagradit ćemo elegantnim duplim dozatorom za pahuljice. Detalje igre možete pronaći na našoj Facebook stranici.

Sretna dobitnica dozatora za pahuljice domaće web trgovine TFT je Martina Garsija. Čestitamo i molimo da nam se zajedno s podacima javi u FB inbox.

Dozatori Za Pahuljice