FOTO by lightzey.com

Dekor

Uz ove lampice polako se pripremamo za blagdansko veselje…

Mia Vodopija 14. listopada 2021.

Neka vam ove lampice donesu božićni duh!

Uz magičnu privlačnost predblagdanskog uređenja, nema razloga da u svojoj spavaćoj sobi ne širite veselje.

Dok većina ukrasnih dekoracija uključuje dnevne sobe, stubišta, pa čak i kuhinje, spavaća soba često ostaje kao zadnja soba koju se dekorira – ili uopće nije ukrašena.

Željeli bismo ove godine to promijeniti. Od prevelike količine sitnih drveća ili figurica na noćnim ormarićima, vjerojatno se pitate zašto do sada niste pomislili na pravo dekoriranje spavaće sobe.

A ako već odavno pretražujete internetom za savršenim dekoracijama, vaša spavaća soba je prostor koji vam predlažemo da prvog dekorirate. Ove godine dajte si oduška ukrašavajući i time unesite blagdanske vibracije u svoje mirno utočište.

£16.99

Bez obzira jeste li fanovi minimalizma ili maksimalizma, tradicionalnog ili modernog, bitno je da ste spremni započeti i završiti dan okruženi božićnim duhom.

£16.99

Mi smo vam odlučili pomoći u potrazi i pronašli smo ove odlične božićne lampice sa 7 načina rada.

£16.99

U oblicima božićnog zvonca, soba, božićnog drvca, velikih i malih zvijezda te mjeseca, ove zlatno tople lampice unijet će dašak božićnog veselja u ovo jesensko predblagdansko razdoblje.

£24.99

Osim lampica, vašu spavaću sobu možete dekorirati i raznim jastucima, tepisima, tabureima ili vazama i svijećama koje će unijeti novu svježinu u vaš prostor.

£24.99

Lampice u obliku zvijezda i mjeseca možete nabaviti po cijeni od £24.99 na ovom LINKU, a lampice u obliku soba, božićnog zvonca i drvca dostupne su po cijeni od £16.99 i možete ih kupiti OVDJE.