FOTO by Amazon

Dom

Uz ove kraljevske čajnike svaka čajanka izgledat će kao iz bajke

Krešimir Šustić 10. rujna 2020.

Spremni za novo iskustvo ispijanja svog omiljenog toplog napitka?

Jesenska sezona osim šarene palete boja, hladnijeg vremena i popularnih plodova, u našu svakodnevicu vraća omiljeni ritual, ispijanje toplih napitaka.

Najzdraviji među njima, čaj, nastao je prije nešto više od 4 tisuće godina od kada je kineski car sasvim slučajno prilikom odmora od lova otkrio ovu popularnu aromatičnu tekućinu.

Od tada se zavukao u domove svih nas i čim temperature počinju padati, uvrštavamo ga u dnevne rituale i ispijamo s guštom, neovisno o okusu koji najviše preferiramo.

Tako u brojnim trgovinama kućnim potrepštinama možemo pronaći razne i zanimljive primjerke šalica, ali i sve popularnije čajnike, kako bi na stylish način uživali u popodnevnoj čajanci.

$59.95

Tražeći posebne i drugačije, naišli smo na ponudu web shopa Amazon, te pronašli nekoliko primamljivih modela uz koje ćemo se osjećati kao da smo na kraljevskom dvoru.

$29.95

Napravljeni su od stakla i samim time su prozirni, stoga će prilikom serviranja izgledati primamljivo na našim stolovima, pogotovo gostima koje ćemo posluživati.

$69.95

Elegantni detalji dolaze u kombinaciji s keramičkim postoljem koje se zagrijava svijećom, te time održava željenu temperaturu koja nam najviše odgovara.

$34.95

Sve što trebate je ubaciti vrećicu ili omiljenu biljku i prepustiti se opuštajućoj atmosferi koja će vas preplaviti čim okusite bogatu i prirodnu aromu.

$34.99

Nadamo se da smo uspjeli primamiti sve čajoljupce i da će nakon kupovine još više zavoljeti ritual ispijanja svog najdražeg toplog napitka.