Make-up

Uz ovaj trik konačno ćete u cijelosti potrošiti tekući ruž za usne!

Krešimir Šustić 23. travnja 2020.

Spoznaja koja nam je svima trebala u životu!

Beauty svijet kao i modni, iz tjedna u tjedan nas časti novitetima kojima je teško odoljeti i imamo ih potrebu isprobati. Make-up proizvodi jedni su od najraširenijih u raznoraznim trgovinama, a kao što već znamo, bez njih look nije kompletan.

U posljednje su vrijeme izuzetno popularni tekući ruževi koji zbog svoje poboljšane formule ne isušuju usne, a izgledaju jednako dobro kao i oni kalsični.

Imaju visoku moć prekrivanja koja je potekla od ruževa za usne i sjajnu konzistenciju sjajila za usne, a spajaju u dobre karakteristike i jednog i drugog proizvoda.

https://www.instagram.com/p/B-2gxY5qXAS/

Postoji određena vrsta frustracije koja nastaje kada skoro završite s tekućim ružem, a ne možete dostići posljednji dio proizvoda koji je smješten u epruveti.

Čini se da uvijek ostaje zalijepljen za bočne strane ili samo dno, bez obzira koliko puta pokušavali, nemoguće je izvući svu kremastu, pigmentiranu formulu.

Kako bi vas odriješili te muke, prošnjofali smo Instagramom i bacili se u potragu za hackom koji će olakšati ovaj problem.

Naletjeli smo na profil koji je posvećen dobrim idejama koje su vezane za kozmetičke proizvode. Sve što vam je potrebno su običan nožić i kozmetička špahtlica. Nakon što odstranite dio epruvetice, polukružnim pokretima umetnete špahtlicu i problem je riješen.

Volimo lakoću rješenja problema koju nam otkrivaju dame na društvenim mrežama!