FOTO by urbanoutfitters

Zabava

Uz ovaj plutajući stol nećete izlaziti iz vode

admin 27. svibnja 2022.

Stolni tenis ima sasvim jednu novu dimenziju

Dolaskom vrućih dana razmišljamo samo o suncu, moru i plaži i malo je toga što nam može skrenuti misli kada krene planiranje godišnjeg odmora.

Omiljena playlista, šum valova, zvuk cvrčaka i izležavanje bit će nam jedine aktivnosti i normalno je da se za vrijeme godišnjeg odmora svi malo ulijenimo.

Za one koji rekreaciji ne kažu zbogom niti na odmoru pronašli smo super stvar za održavanje kondicije i koncentracije. Umjesto da beskorisno plutate na luftiću vi ste odlučili unijeti malo aktivnosti i tražite proizvod koji će vam u tome pomoći.

Ovaj plutajući stol trebao bi riješiti vaše brige jer će spojiti dvije stvari i kombinacija ugodnog i korisnog trebala bi opravdati vaša očekivanja. Sve što trebate imati je partnera s kojim ćete igrati i zabava može krenuti.

Ovaj stol napravljen je od pjene i spreman je za beskonačno mnogo partija. Ako želite jednostavniju verziju ovog stolnog tenisa na vodi uputite se u plićak, ali ako želite veći izazov onda ga postavite u malo dublju vodu u kojoj ne možete dotaknuti dno.

Vi ćete uživati, a kalorije će samo nestajati!

Ovaj zanimljivi plutajući stol pronašli smo unutar urbanoutfitters web trgovine po cijeni od 100$.