FOTO by Amazon

Zabava

Uz ovaj luftić nikad nećete izlaziti iz mora

Daria Lovrić 20. srpnja 2022.

Must have dodatak za ljetovanje s ekipom...

Ljetna sezona je na vrhuncu i jedino o čemu razmišljamo su sunce, more, plaža, odmor i ludi dnevni ili večernji provodi s ekipom. Dok odbrojavamo dane do godišnjeg odmora, zabavljamo se i opuštamo vikendom u dvorištima uz bazen ili roštilj.

Beer pong luftić 1
Beer pong luftić

Vjerujemo da ste nabavili većinu stvari za ljetovanje iz snova, složili najzanimljivije modne kombinacije, ugrabili najefektnije modele kupaćih kostima i strpljivo čekate taj dan.

Već smo mislima u autu s najboljim frendicama – dok omiljena playlista svira u autu, mi se vozimo prema jugu Lijepe naše.

Beer pong luftić 2
Beer pong luftić

Kako bi sve bilo spremno za maksimalno uživanje s ekipom, pronašli smo must have luftić koji će vaše druženje i brčkanje u moru podići na jednu višu razinu.

Jeste li spremni za novu verziju hit igre?

Na Amazonu smo pronašli zanimljiv madrac na napuhavanje od skoro dva metra dužine, koji je ujedno i stol za beer pong. Popularnu američku igru beer pong od sada možete igrati u novoj verziji i nevjerojatno se zabaviti kupajući se u moru, a možete ga slobodno i preimenovati u gin pong.

Beer pong luftić 3
Beer pong luftić

Sa svake strane luftića nalaze se rupe za 10 čaša kako se vaša dragocjena tekućina ne bi prolila tijekom igre. Ako želite jednostavniju verziju beer ponga na vodi uputite se u plićak, ali ako želite veći izazov onda ga postavite u malo dublju vodu u kojoj ne možete dotaknuti dno.

Kada se „umorite“ od igre ili vam „sunce“ udari u glavu slobodno se popnite na njega i odlutajte kako bi se malo odmorili.

Beer pong luftić 4
Beer pong luftić

Ovaj zanimljivi plutajući stol pronašli smo unutar Amazon web trgovine po cijeni od 27.45 dolara.