FOTO by Toynk

Dom

Uz ovaj “Friends” Central Perk set za doručak, jest ćete kao Joey!

Antonija Andabak 07. lipnja 2021.

Još ako ne dijelite hranu kao Joey, ovaj set je kao stvoren za vas!

Iako se finalna epizoda kultne humoristične serije “Friends” emitirala prije 17 godina, veseli nas što će mnogi pogledati okupljanje originalne glumačke postave u specijalnoj epizodi “The One Where They Get Back Together” i to s novim setom za jelo koje vas podsjeća na to zašto obožavate Prijatelje!

Osim što s godinama samo sve više volite ovu humorističnu seriju, također polako otkrivate raznorazne zabavne stvarčice kojima dokazujete svoju privrženost likovima, a ovaj Friends Central Perk set za jelo, pravi je pokazatelj da vaš apetit ozbiljno može konkurirati Joeyju!

Ikonski kafić ovim se putem slavi putem trodijelnog seta za jelo kojeg čine veliki tanjur, jednako tako velika zdjelica i šalica koji sadrže Central Perk logo. Ako pak naručite dva ili više seta, možete napraviti tematsku Friends večeru – sa svojim frendovima.

U gotovo svakoj Friends epizodi, Chandler, Ross, Joey, Monica, Rachel i Phoebe pijuckaju kavu iz velikih čaša na već rezerviranom kauču smještenom u sredini Central Perk kafića, a ovaj set glavni je podsjetnik na svaku od tih urnebesnih scena.

Jednaku zabavu možete postići trodijelnim setom kojeg možete upotrijebiti za doručak ili večeru, a ono što trebate imati na umu jest da se set izrađen od visoko kvalitetne keramike pere ručno.

Ako ne dijelite hranu baš kao i Joey, svoj set naručite na Toynk stranici po cijeni od približno 190,00 kuna na ovom linku.