Odjeća

Uz Oreo pulover nema zime! Griju nas ljubav i ukusni keksići!

Engineer 25. studenoga 2019.

Pogledajte i popis top 10 romantičnih filmova i uživajte

Kada dođe zima nema nam druge nego upaliti kamin, ušuškati se pod dekicu i uživati u dobrom filmu. Za one koji ipak više vole uživati u dvoje i ove trenutke provesti s voljenom osobom pronašli smo nešto što će vas još više zbližiti i grijati kroz hladne dane koji nam dolaze.

Uz Oreo pulover čak vam niti kamin neće trebati jer sva toplina koja vam je potrebna doći će prirodnim putem – kroz srce.

Ako ste onaj tip koji tvrdi da ljubav ide kroz želudac Oreo keksi upotpunit će atmosferu i ugođaj učiniti još slađim.

Oreo pulover za dvoje samo je djelić kolekcije koja dolazi i za samce i za parove. Ako još uvijek tražite srodnu dušu ili ste solo igrač pronaći ćete i nešto za sebe.

Oreo pulover za parove pronašli smo unutar Shinesty web trgovine po cijeni od 79$ i dolazi u univerzalnoj veličini.

Ušuškajte se, pripremite Oreo kekse i izaberite jedan od top 10 romantičnih filmova koji smo za vas pronašli:

1) Clueless

Radnja govori o Cher Horowitz koja je zgodna, ali i jako površna tinejdžerka. Ona je jako stidljiva i bogata i u vrhu je elite u školi. Jako je sretna, ali i opsjednuta modom. Živi u ogromnoj kući na Beverly Hills-u, sa svojim ocem, dok joj je majka odavno umrla, budući da je podlegla ranama nakon liposukcije.

2) 10 Things I Hate About You

Sestre Kat i Bianca pohađaju istu školu i žive sa strogim ocem koji im ne dopušta izlaske s dečkima prije mature. Dok je mlađa Bianca vrlo popularna, starija Kat je crna ovca – samouvjerena ljubiteljica književnosti i potpuno nezainteresirana za dečke. Bianca želi izaći sa zgodnim školskim zavodnikom Joeyjem

3) The Princess Diaries

Društveno nespretna, ali vrlo inteligentna petnaestogodišnja djevojčica, Mia Thermopolis razredna je autsajderica i čudakinja kojoj se vršnjaci najčešće rugaju. Nije popularna, nema svoje društvo, a jedina joj je prijateljica Lilly, djevojčica koja izgleda podjednako čudno kao i Mia.

4) A Walk to Remember

Među skupinom obijesnih tinejdžera koji se jedne večeri na jezeru odluče grubo našaliti sa svojim školskim kolegom je i mladi Landon Carter, zbog čijeg nemara se njegov vršnjak pri padu u jezero ozlijedi. Nakon što pod utjecajem alkohola pokuša pobjeći, Landon ubrzo dospije u ruke policije.

5) The Notebook

Ostarjeli Noah redovito posjećuje Allie, staru, polusenilnu ženu koja boravi u domu za starije i nemoćne. Ne želeći joj dosađivati naklapanjima o svojoj monotonoj svakodnevici, on joj odluči čitati priču zapisanu u staroj bilježnici. Glavne uloge izvrsno su odigrali slavni hollywoodski glumci Gena Rowlands i James Garner.

6) A Cinderella Story

Sam Montgomery jedna je od manje popularnih djevojaka u svojoj školi, koju skupina na čelu s bogatom i razmaženom Shelby Cummings neprestano zadirkuje i ogovara. Kada je imala samo 6 godina, Sam je ostala i bez svog oca, a kako on nije ostavio nikakvu pisanu oporuku, sav je imetak pripao njenoj zločestoj maćehi.

7) LOL

U svijetu povezanom YouTubeom, iTunesima i Facebookom, Lola i njezini prijatelji moraju balansirati između pritiska srednjoškolskih ljubavi i prijateljstava, istovremeno izbjegavajući svoje ponekad „naporne“ i zbunjene roditelje. Kad Lolina mama, Anne, “slučajno” pročita dnevnik svoje kćeri , shvaća koliko se produbio njihov međusobni komunikacijski jaz.

8) Endless Love

Bezvremena priča o pronalasku srodne duše. Remake istoimenog filma snimljenog prema romanu Scotta Spencera, ova drama donosi nam priču o romansi između sedamnaestogodišnjeg mladića i petnaestogodišnje djevojke iz bogate obitelji čija strast rezultira ljubavnom aferom kojoj se njihovi roditelji žestoko protive.

9) If I Stay

Sedamnaestogodišnja Mia imala je sve u životu: divnu obitelj, dečka koji ju obožava i perspektivnu budućnost. Dok razmišlja o izboru koji mora učiniti, važući između školovanja na Julliardu koje uključuje napuštanje obitelji i dečka, jednog snježnog jutra sve će se promijeniti.

10) Sing Street

Kada obitelj iz srednje klase postane prisiljena na skromniji život uslijed recesije u 80-im godinama prošlog stoljeća, njihov sin Connor morat će napustiti privatnu školu i preseliti se u javnu školu u centru Dublina. Usamljen je u školi – njegovi roditelji blizu su prekida – a jedini mu je prijatelj stariji brat koji je opsjednut glazbom.