Moda

Uz novu Primark kolekciju torbi s motivom Mickey Mousea spremni smo za sve!

Viktoria Mikulić 09. rujna 2021.

Neseser, putna torba, predimenzionirani model, ruksak ili crossbody torbica?

Bez obzira jeste li ljubitelj velikih torbi, ruksaka ili crossbody modela, ovog puta sreća je na svačijoj strani, ako ste zaljubljenik u najslađeg Disney lika.

Trgovački lanac Primark koji nam donosi modne dodatke, odjeću i dekora za dom u skladu s najnovijim svjetskim trendovima, za jesensku sezonu pripremio je liniju accessoriesa u crnoj boji. Naravno, isti bi bili sasvim obični da ih ne krasi najdraži cartoon lik – Mickey Mouse.

Omiljen mišić na novim se torbama pojavljuje u decentnoj zlatnoj boji, a one dolaze u nekoliko varijanti – torba za put, neseser za šminku, mini i predimenzionirana torba za svakodnevno nošenje te ruksak za sve ležerne aktivnosti.

Pojavljuju se u crnoj boji koja će se s lakoćom uklopiti uz sve odjevne predmete, od trenirku, traperica i veste pa sve do najsvečanijih hlača i bluze.

Najradije bismo ih zgrabili sve te tako imali torbu za svaku prigodu. Na njihovom službenom Instagram profilu prije 3 dana su objavili fotografiju s natpisom ‘coming soon’ pa ako imate priliku uputiti se do obližnje Ljubljane, definitivno se isplati potegnuti nekoliko stotinjaka kilometara te upotpuniti svoju jesensku garderobu novim modnim adutima.

Iako smo tek saznali pojedine cijene, pretpostavljamo da su sve torbe povoljne kao i sve ostalo što se može pronaći u asortimanu Primarka.

Promatrajući brojne fotografije koje su kupci objavljivali, možemo zaključiti da je nova kolekcija upravo stigla pa ako imate nekog u Ljubljani, Grazu ili čak Londonu, znate što vam je činiti.