Njega kože

Uz novi inovativni BioLumin-C Eye Serum oči govore rječitije od usana!

Viktoria Mikulić 27. siječnja 2020.

Oči, baš kao i široki osmijeh prvo su što zamijetimo na nekoj osobi...

Da godine uistinu mogu biti samo broj, dokaz je najnovija tehnologija s potpisom Dermalogice.

Obrišite preuranjene znakove starenja oko očiju. Neka ogledalo vaše duše sjaji bez mrlje i traga koje ostavlja vrijeme. Inovativnim Dermalogica BioLumin-C serumom za područje oko očiju pomladite kožu za cijelo desetljeće. I namignite godinama koje dolaze.

Nema nijedne emocije u kojoj ne sudjeluju oči. Ljuti ste? Oči će se lagano stisnuti. Tužni? Oblit će ih suze zbog kojih ćete pojačano treptati. Zaigrani? Veselo ćete namignuti. Sretni?

I kutovi očiju razvući će se u „osmijeh“. Oči se pomaknu i do 100.000 puta dnevno; mišići oko njih među najaktivnijima su u cijelome tijelu. No, ujedno je koža koja ih okružuje najosjetljivija – tanka (čak 10 puta tanja od ostatka kože lica) i sklona boranju.

Svakom od ovih neprocjenjivih pokreta koji govore tisuću riječi koža se mora prilagoditi rastegnuti, stisnuti, zgužvati, preklopiti… I upravo se tu pokazuju prvi znakovi
starenja. Istraživanja pokazuju da prerano starenje kože oko očiju može u očima promatrača postarati osobu i za 20 godina.

Nema ništa loše u borama smijalicama, no zdrava, sjajna i čvrsta koža oko očiju omogućit će očima da dođu do izražaja i pričaju svoju jedinstvenu priču.

U tome će im pomoći nova formula iz Dermalogice, BioLumin-C serum za područje oko očiju koji odlično nadopunjuje jednu od najnagrađivanijih inovativnih formula – istoimeni serum za njegu lica.

Novi BioLumin-C serum bazira se na dva moćna i vrlo stabilna oblika vitamina C koji učvršćuju i zaglađuju kožu i vraćaju joj sjaj, no formula je dovoljno nježna da štiti, njeguje i obnavlja najosjetljivije područje lica.

Kombinacija sastojaka pomaže ovom laganom serumu da prodre duboko u kožu i uspješno zaustavi proces starenja, a ekstrakt bijele drhtalice (Tremella fuciformis), gljive koja je novi hit u industriji ljepote, hidrira i oživljava kožu.

Serum obiluje antioksidacijskim prirodnim tvarima poput ekstrakta algi, chia-sjemenki i lišća arjune, biljke poznate po ljekovitosti u ajurvedskoj medicini, koje pojačavaju anti-age učinak vitamina C.

Klinička studija pokazuje da ovaj serum povećava sjaj kože već nakon prve primjene, a vidljivo učvršćuje kožu oko očiju već za osam tjedana.

S nekoliko moćnih kapljica obrišite sivilo, mrlje i utisnute tragove s ogledala svoje duše. Dopustite neka hrabro progovori i neometano ispriča svoju životnu priču – onu koju nije dotaknulo vrijeme.