Promo

Uz novi beauty duo osjetljivom vlasištu zauvijek kažemo zbogom!

PR 03. travnja 2019.

Keune Care Derma Sensitive šampon i losion učinkovito su rješenje za osjetljivo vlasište...

Bujna, sjajna i zdrava kosa, san je većine žena, ali i muškaraca. Kosa je, nedvojbeno, naš najljepši ukras, kojem pridajemo mnogo pažnje i brige. Svaki tip kose zahtijeva određenu dozu njege, no neki tipovi se ipak izdvajaju od ostalih, s problemima koje nije tako jednostavno riješiti.

Jedan od najčešćih problema današnjice je osjetljivo vlasište s kojim se, prema nekim istraživanjima, bori oko 60% žena i 40% muškaraca.

Najčešći simptomi osjetljivog vlasišta su osjećaj žarenja, peckanja i svrbež, a može ih izazvati neuravnotežena prehrana ili uporaba krivog šampona, kao i izlaganje određenim klimatskim uvjetima, zagađenju ili stresu može izazvati osjetljivost na području vlasišta.

Najvažnije oružje u borbi protiv osjetljivog vlasišta je odabir odgovarajućeg šampona, pomoću kojeg možemo sustavno i kontinuirano riješiti taj problem. Najnoviji beauty duo koji se pojavio na tržištu, namijenjen upravo osobama s osjetljivim vlasištem, jest Keune Care Derma Sensitive šampon i losion.

Bez alergena, bez parabena, dermatološki odobren i PH neutralan, ovaj moćni dvojac umiriti će vlasište zahvaljujući Scal-shooting Complex tehnologiji koja se sastoji od Glycerin-a, Allantoin-a and SymMollient-a, aktivno djelujući u borbi protiv crvenila, svrbeža i iritacije. Derma Sensitive šampon čisti, omekšava i dodaje sjaj kosi, umirujući pritom vlasište, dok je losion namijenjen za temeljitije liječenje vlasišta.

Šampon i regenerator posebno su dizajnirani za očuvanje prirodne pH vrijednosti skalpa (5) te su formulirani bez sulfata, alkohola i bez umjetnih bojila, dok je miris iznimno suptilan i s vrlo malim udjelom alergena.

Među mnoštvom proizvoda na kozmetičkom tržištu teško je pronaći one koji zaista djeluju te istovremeno ne sadrže štetne sastojke koji oštećuju kosu. Keune Care Derma Sensitive linija prikladna je za svakodnevnu uporabu te će zasigurno pronaći svoje mjesto među najkvalitetnijim proizvodima za njegu kose.

 

Dostupna je u Keune frizerskim salonima, specijaliziranim trgovinama i na web shopu.