FOTO by Converse / Instagram @conversehrvatska

Moda

Uz nove Converse tenisice prizivamo sunce i Jadransko more!

Daria Lovrić 26. siječnja 2023.

Uz novi model omiljenih platnenih tenisica lakše podnosimo ove tmurne dane!

Starke su kultna bezvremenska obuća koju nosimo već desetljećima, posebice uz basic T-shirt i traperice. Conversice su jedne od najprodavanijih tenisica koje malo tko ne prepoznaje i sinonim su za laganu proljetnu i ljetnu tenisicu.

CONVERSE X ADER ERROR

Converse i ADER ERROR suradnja rezultirala je SHAPES kolekcijom koja je inspirirana „starim“. Inače, slogan kreativno-kulturnog modnog brenda je “skoro propuštene stvari”. To je filozofija koja u prošlosti crpi inspiraciju kako bi osmislili ono što slijedi – ponovno uređivanje, estetika koja je i nostalgična i okrenuta budućnosti. Moglo bi se reći da „novo nije novo“.

Kad srce kaže DA! 

Unutar kolekcije pronašli smo efektan par jedinstvenih Chuck 70 tenisica koje slave ostarjeli i iznošeni izgled. Koristeći slojevit pristup kreiran je model od antilopa koji hvata duh starog dizajna i davajući mu nove detalje.

 CONVERSE X ADER ERROR
CONVERSE X ADER ERROR
 CONVERSE X ADER ERROR 2

Novitet u bijeloj boji krasi klasičan gumeni potplat iznošenog izgleda, platnene uklonjive presvlake, odnosno zakrpe, u boji Jadranskog mora te ADER ERROR kopča za vezice. Ono što najviše plijeni pažnju su izvezeni detalji u plavoj boji „Novo nije novo“.

Osim tenisica, unutar Converse i ADER ERROR kolekcije pronaći ćete hoodice, trenirke, majice i jaknu, a cijeli asortiman možete pogledati putem Converse web trgovine. Cijena Converse x ADER ERROR Chuck 70 starki iznosi 115,00 €, a izlaze 28. siječnja.