FOTO by adidas.com

Moda

Uz nove adidas tajice lakše je započeti s treningom!

Viktoria Mikulić 05. siječnja 2024.

Nova godina, nove odluke, spremni za vježbanje?

Da je trenirati lako, zasigurno bi trenirao svatko. No svi znamo da ovu odluku nije tako jednostavno donijeti i samo oni najčvršćeg karaktera ustraju u treniranju kroz cijelu godinu.

No za sve koji ovog ljeta žele izgledati besprijekorno, sada je idealno vrijeme da se odvažite na neki oblik treniranja. Bez obzira bila to teretana, aerobik, trčanje, brzo hodanje ili nešto slično, svaka aktivnost je pozitivna ne samo da unaprijedimo svoje zdravlje, već i da se bolje osjećamo u vlastitoj koži.

Kako bismo vas potaknuli na vježbanje, zavirili smo u adidas asortiman znajući da bismo upravo tamo mogli pronaći kvalitetne, udobne i stylish tajice. Iako je godina tek započela, unutar njihovih noviteta pronašli smo 10 predivnih tajica te odlučili izdvojiti za svakog ponešto, od jarkih do nježnijih boja.

Neke od njih dolaze i s džepićem te su idealne za sve koji se ne mogu odvojiti od slušalica ili pametnog telefona dok vježbate.

Vrijeme je da zasučemo rukave i krenemo s vježbanjem ako želimo vidjeti rezultate do lipnja. Ako se i vi želite osjećati dobro dok trenirate, ove tajice možda neće odraditi posao za vas, ali će uz njih svaki trening biti lakši i brži.

Više detalja o novim adidas tajicama potražite OVDJE!