FOTO by Nike

Moda

Uz Nike sportske tajice obline su u prvom planu!

Krešimir Šustić 12. kolovoza 2020.

5 moćnih modela koji oblikuju stražnjicu i bedra

Još uvijek se nalazimo u ljetnoj sezoni i većini nam nije na pameti da se dodatno iscrpljujemo odrađivanjem treninga, no ima i onih među nama kojima je to dnevna rutina i svaka im čast na tome.

Pristalice zdravog života znaju da je jedan od najbitnijih segmenata svake dobre vježbe sportska odjeća i obuća u kojima se neometano i pravilno mogu obavljati zahtjevne aktivnosti.

374,95 kn

Upravo zbog toga, za fizičke napore i održavanje dobre forme najčešće posežemo za tajicama koje laskaju svakom konfekcijskom broju i ističu figuru tijela.

Iako ih često možemo vidjeti i u dnevnim ili večernjim stajlinzima, najdraže su nam u onim sportskim, pogotovo ako se radi o zanimljivom modelu koji svaku vježbu čini dodatno atraktivnom i stylish.

749,95 kn

Brend poznat po izradi sportske opreme, Nike, među svoje novitete je uvrstio pet neodoljivih komada zbog kojih smo spremni odreći se slatkog, samo kako bi se upustili u novu modnu priču.

374,95 kn

Dolaze obojane šarenim i veselim nijansama u kombinaciji s različitim printevima, a napravljene su od lagane i neprozirne tkanine koja pomaže održati suhoću i udobnost.

374,95 kn

Osim što izgledaju primamljivo i upečatljivo, savršene su za učvršćivanje i oblikovanje stražnjice i bedara, stoga jedva čekamo da se temperature snize kako bi uskočili u novu kolekciju i krenuli s nečim zdravim.

224,95 kn