Zabava

Uz Mickey Mouse kalupe za led svako piće postaje zabavno

Krešimir Šustić 02. srpnja 2020.

Stvoreni i za mališane i za odrasle!

Aktualna ljetna sezona poznata je po mnogobrojnim zabavama na kojima prisustvujemo ili ih održavamo u svojim domovima, vrtovima ili terasama.

Znamo da je za to potrebno dobro društvo, koja slatka i slana slastica, te neodoljiva alkoholna pića koja priznali ili ne, ipak dodatno zagrijavaju atmosferu.

Kokteli i ostale mješavine pića su must-have svakog partya, a dodatan plus su dekoracije koje koristimo kako bi završni proizvod izgledao primamljivije i zabavnije.

S obzirom na to da su temperature visoke i da nije dobro konzumirati neohlađen alkohol, prava stvar koja je za to potrebna, definitivno su kockice leda koje pružaju dodatno osvježenje.

Kako bi bile atraktivne i dosad neviđene, bilo bi dobro kupiti kalupe koji predstavljaju neki određeni oblik ili lika kojeg i veliki i maleni obožavaju.

Nekoliko takvih smo pronašli na popularnom Amazonu, a dolaze nam u motivima najpopularnijeg miša na svijetu iz Disney tvornice.

Idealni su i za rođendanske proslave naših mališana, ali i za druženja s društvom kako bi stvorili dodatan ugođaj koji nas vraća u djetinjstvo.

Napravljeni su od silikona, tako da se mogu saviti bez problema i da se led može jednostavno izvući iz kalupa, a da ne pukne.

$9.99

Mickey nas ni ovoga puta nije razočarao, stoga počnite miksati koktele i ubacite ga u svoju svakodnevicu u ledenom stanju.

$13.14
$15.99
$25.78
$7.69
$12.27