Iće & piće

Uz Malibu koktel vrećice spremni smo za plažu!

Viktoria Mikulić 24. srpnja 2019.

Originalni rum koji se proizvodi na Barbadosu sada dolazi kao koktel u ljupkoj ambalaži od 1,7 litara...

Jedina stvar bolja od litre Malibu rum koktela su dvije litre istog. Inspiriran ljetom i tropskim voćem, jedan od najpoznatijih proizvođača alkohola prodaje vrećice od 60g s pričvršćenim mlaznicama. Uglavnom, riječ je o ogromnoj vrećici za sok koju možete nositi svugdje.

Ovaj šarmantan koktel u vrećici, koji sadrži 12,5% alkohola, spreman je za posluživanje – bilo da je to od mlaznice ravno do usta ili mlaznice do prigodne čaše. Ovdje vas nitko neće osuđivati.

Oh, i okusi? Oni su sve. Tu je kombinacija limuna i kokosa, tzv. Daiquiri, zatim Rum Punch s egzotičnom kombinacijom manga, naranče, ananase, brusnice i kokosa.

Treći, no ništa manje ukusnije je Ananas Twist s – pretpostavili ste – ananasom, kokosom i kupinama. I konačno, Plavi havajski s ananasom, narančom, višnjom i kokosom. Sva tropska, divna, osvježavajuća pića bogatog okusa.

Što vam više treba?

Dobro, ne treba se ni prerano veseliti. Postoji još jedna stvar koju trebate, a to je isporuka. Ovisno o vašoj lokaciji, taj san može biti stvarnost.

Nažalost ne dostavljaju u Hrvatsku, no sigurno imate nekog poznanika u inozemstvu koji bi vam mogao putem službene Malibu stranice naručiti jednu vrećicu i poslati je poštom kako bi odlazak na plažu bio upotpunje, odnosno idiličan.