Obuća

Uz ledeni grudnjak nema više znojenja oko grudi

Engineer 26. srpnja 2019.

Ledena odjeća sve je veći ljetni hit

Svi oni koji čitaju ovaj članak drago nam je da ste preživjeli još jedan u nizu toplotnih udara koji je zahvatio Hrvatsku. Koliko god nam u Lijepoj našoj toplina teško pada, zamislite Njemačku s 41 stupnjem ili Francusku s 43 stupnja.

Nadamo se da će ta vrućina ostati na zapadu, ali da nešto ne štima u vremenu jasno je i najvećem meteorološkom laiku. Ne treba nam Brzoja ili Vikić Topić da shvatimo da smo mi ljudi, svojom nebrigom o okolišu, sami krivi za toplote udare koji nas sve više i više pogađaju.

Ako ste jučer čitali o našim ledenim papučama, onda će vam se svidjeti sličan proizvod koji će neke žene prihvatiti kao dar s neba. Radi se o ledenom grudnjaku, točnije ledenim umecima za grudnjak koji osim što hlade sprječavaju i znojenje grudi.

Zaleđen umetak može hladiti 2 sata, a nakon toga potrebno mu je 15-20 minuta da se opet zaledi i postane vaš najbolji prijatelj u borbi protiv vrućina.

Grudnjak dolazi u dvije veličine, od A-C te od D nadalje. Ledeni grudnjak pronašli smo unutar PolarShop web trgovine po cijeni od 38$.