Promo

Uz inovativnu tehnologiju do odvažne boje kose u samo 10 minuta!

PR 23. listopada 2018.

Indola predstavila novi pigmentirajući regenerator

Indola regeneratori

Indola, jedan od najbrže rastućih svjetskih hair style brandova, prepoznatljiva po inovacijama i kolekcijama inspiriranim street style lookovima predstavila je, među prvima u svijetu, pigmentirajući regenerator s kojim je moguće u samo deset minuta postići jednu od željenih osam boja kose.

Osim trendi pastelnog toniranja, neutralizacije i osvježenje boje, novi pigmentirani regeneratori pružit će kosi i savršenu njegu.

Indola regeneratori

Look za novo doba

Zahvaljujući snažnom razvoju tehnologija te eksploziji društvenih mreža, trendovi postaju sve pristupačniji, a promjene koje se događaju gotovo svake minute, omogućavaju nam instant promjenu looka, u skladu s raspoloženjem.

Uz odjeću, šminku i modne dodatke, odnedavno je i kosu moguće transformirati gotovo u sekundi.

Indola regeneratori

Novo doba = nove boje

Novi Indola #colorblaster ide u korak s razvojem i konstantnim promjenama na društvenim mrežama. Osam pigmentirajućih regeneratora, inspiriranih street style kolekcijama, osmišljeni su za salonsku, ali i samostalnu primjenu.

Kombinacija jedinstvenih formula, osim trenutne promjene boje, kreira jedinstven rezultat koji traje do 10 pranja, što omogućava brzinsku promjenu looka.

Indola regeneratori

Bez obzira želite li osvježiti postojeću boju, neutralizirati neželjene žute tonove ili odabrati neku od pastelnih ili vibrantnih boja, Indola regeneratori imaju rješenje za sve promjene. Uz inspirirajuću paletu filter-friendly nijansi roze, vibrantne plave, mint zelene, srebrno sive, boje čokolade, crvene ili plave, Indola #colorblaster pružit će i odgovarajuću njegu.

Tehnologija njege kose

Tajna Indola #colorblaster pigmentirajućih regeneratora nalazi se u Color-Charge kompleksu koji ima dvostruko djelovanje. Naime, polutrajni pigmenti kreiraju vibrantne koloracijske rezultate, od pastelnih do vibrantnih nijansi, osvježenje boje i trenutnu neutralizaciju, a savršena njegujuća baza zaslužna je za ravnomjerne koloracijske rezultate, zaglađenost i visok sjaj.

Iako postoji osam “temeljnih” boja, zahvaljujući miješanju moguće je kreirati u potpunosti personalizirane nijanse. Od pastelnih tonova do vibrantnih nijansi, Indola #colorblaster kolekcija sadrži četiri pigmentirajuća regeneratora, tri osvježivača i jedan neutralizator koji donose sljedeće mogućnosti toniranja:

1. #colorblaster WILLOW – od pastelnih do vibrantno rozih nijansi;

Indola regeneratori

2. #colorblaster CLARENDON – od pastelne do jarko plave boje;

Indola regeneratori

3. #colorblaster VALENCIA – od pastelne do mint zelene;

Indola regeneratori

4. #colorblaster LARK – od svijetlih do tamnih srebrno-sivih tonova;

Indola regeneratori

5. #colorblaster MAYFAIR – obogaćenje crvenih nijansi;

Indola regeneratori

6. #colorblaster SIERRA – osvježenje čokoladnih tonova;

Indola regeneratori

7. #colorblaster CREMA – instant osvježenje toplih nijansi plave boje kose;

Indola regeneratori

8. #colorblaster JUNO – neutralizacija bakrenih nijansi te žutih tonova.

Indola regeneratori

Koja je tvoja #colorblaster boja?

#pigmentirajuca IGRA DARIVANJA

U suradnji s Indola Hrvatska, 2 sretnice nagradit ćemo s novitetom na tržištu – pigmentirajućim regeneratorom uz koji možete imati novu boje kose u samo 10 minuta. Detalje igre možete pronaći na našoj Facebook stranici.

Sretna dobitnica čokoladno smeđeg regeneratora je Emily Bosman, a dobitnica plavog regeneratora je Vlatka Horvat. Čestitamo i molimo da nam se zajedno s podacima jave u FB inbox.