FOTO by I said yes

Dekor

Uz „I said yes“ luksuzne kutije za mladenku i kumu još je lakše isplanirati najvažniji dan u životu

Daria Lovrić 22. travnja 2022.

Osim što u ponudi imaju vodiče za mladenku i kumu, ovaj kreativan brend pripremio nam je i posebne kutije kao dio limited edition kolekcije koje oduševljavaju svojim izgledom i sadržajem...

„I said yes“ je brend koji svojim asortimanom veseli buduće mladenke i njihove kume. Svojom kreativnošću i vrijednim savjetima slave ljubav i jedan od najljepših trenutaka u životu.

Sama organizacija i planiranje vjenčanja vrlo je stresan posao. Koliko god se trudili i mislili da imamo sve pod kontrolom, pogreške se događaju. Često smetnemo s uma bitne stvari i par dana pred vjenčanje imamo još mnoštvo „sitnica“ koje treba odraditi.

Ne možemo sve biti kao J.Lo u filmu „Wedding planner“ i zato nam je potrebna pomoć. Kako bi izbjegli dodatan stres, tim kreativaca iz „I said yes“ proširio je svoj asortiman kako bi još više razveselio mladenke i kume.

Dosada smo imali priliku predstaviti minimalistički dizajnirane vodiče za mladenke i kume koje vole jednostavnost i profinjenost. Vodiči su bogati sadržajem te pružaju sve potrebne informacije za organizaciju i planiranje vjenčanja.

Nastali su na temelju dugotrajnog istraživanja problema stvarnih mladenki i kuma te je na temelju tog istraživanja nastao i diplomski rad jedne buduće mladenke.

Vodič „I said yes“ sadrži ukupno 28 savjeta za mladu, dok vodič „I said go girl“ broji 31 savjet za kumu. Vodič za mladenku tako obuhvaća teme poput trendova vezanih za pozivnice, savjete za biranje vjenčanica, prostor za upisivanje dogovorenih termina i slično.

S druge strane, vodič za kumu pojašnjava kumine zadatke i ulogu, daje savjete vezane za budžet i planiranje djevojačke te obuhvaća sve ostale segmente koje će pomoći kumi da bude najbolja kuma na svijetu.

„YES! BOX“

Osluškujući želje budućih mladenki ovaj kreativan tim kreirao je luksuzne kutije pune proizvoda za mladenku kako bi joj uljepšao cijeli proces planiranja i same organizacije. U „YES! box-u“ mladenka će pronaći ranije spomenuti Vodič kroz organizaciju vjenčanja „I said yes!“ te Bottega Gold pjenušac – najpopularnije talijansko pjenušavo vino.

Izvrsno pakiranje zlatne boce ne samo da ima snažan emocionalni učinak, što ga čini doista prestižnim poklonom, već i štiti vino od bilo kojeg izvora svjetlosti, čuvajući njegovu izvanrednu aromu i svježinu.

„YES! BOX“ sadrži i mirisnu svijeću s natpisom „Smells like I’m getting married!“, koja će svojim mirisom i toplinom plamena još dugo podjećati na taj važan dan. Nastala je kao projekt u suradnji s hrvatskim brendom koji ih ručno izrađuje, s puno ljubavi i pažnje, a mirisom božura i toplinom plamena će kumu podsjećati na kumstvo i sam dan vjenčanja.

Ovo je prava mala slatka i mirisna uspomena! U kutiji za mladenku nalazi se i džepno ogledalce personalizirano naljepnicom s inicijalom mladenke te zlatna kemijska olovka.

GO GIRL! BOX

Osluškujući želje budućih kuma kreirali su i luksuzne kutije pune proizvoda za kumu. U „GO GIRL! box-u“ kuma će pronaći Vodič za kumu „I said go girl!“ te Bottega Rose Gold pjenušac. Ovaj pjenušac nježne roze boje i ustrajnih finih mjehurića odlikuje se intenzivnim, elegantnim i kompleksnim cvjetnim i voćnim aromama, među kojima se posebno ističu arome jagoda, ribiza i sitnog bobičastog voća.

U GO GIRL! box-u  nalazi se i mirisna svijeća „Smells like my best friend is getting married!“, personalizirano džepno ogledalce, roza kemijska olovka te kartica s natpisom „Hoćeš li mi biti kuma?“Kartica s natpisom „Hoćeš li mi biti kuma?“ idealan je način za „zaprositi“ svoju kumu.

Na poleđini je prazna što omogućuje mladenki da napiše nekoliko riječi svojoj budućoj kumi i tako doda svoj pečat ovom luksuznom paketu.U jednoj kutiji kuma će pronaći sve što joj je potrebno za savršen početak planiranja.

Ovaj unikatan brend svakoj će mladenki i kumi izmamiti suzu radosnicu te barem nakratko smetnuti misli oko cjelokupne strke povodom vjenčanja. Također, ovi boxevi trajna su uspomena koja će nas uvijek podsjećati na taj sudbonosni dan, i svaki put kada ih ugledamo osjetit ćemo uzbuđenje i leptiriće u trbuhu…

Kutije su dio limited edition kolekcije koja je dostupna samo do isteka zaliha zato požurite i naručite svoje primjerke na webshopu, a možete ih pronaći i na Facebook stranici i Instagram profilu.